14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Абсолютно, аз си живея с жената без деца. Когато сме готови, тогава. В точно този период е наистина пълен кошмар да имаш деца, съдя по други. Трябва да се ходи на един куп прегледи, да се поставят ваксини, във всеки един момент може да остане сирак, пълна несигурност.

13

Анонимен

преди 3 години

Сто процента бащата я тормози. Винаги излиза така. И тя понеже е тъпаквачка, на първо място, защото е е хванала с някакъв агресивен мухъл, си го изкарва на детето. А, разбира се, ситуацията много помага. Хора масово полудяват или изпадат в зле прикрита депресия.

12

Анонимен

преди 3 години

Еми като не спира да реве какво да го прави? Хората имат нужда от почивка. Това нон-стоп реване 2 години идва до гуша и да човек му писва. Не можаха човешките деца да са нормални, като котенцата и кученцата - тихо да си кротуват и да си играят, а то 10 години все подире му да вървиш. Мъка си е.

11

Анонимен

преди 3 години

А каква е причината за това

10

Ro

преди 3 години

Не може и не трябва всяко двукрако да се пъпкува или изобщо да полага грижи за друго живо същество. Размножаването не бива да е изконно право, а само за тези, които са достатъчно отговорни и разумни. Детският живот не струва, колкото желанието на някоя торба с месо да си направи наследници, защото сакън да не заминат невероятните гени... За да осиновиш дете, ще ти разчекнат трътката от проверки, ама за твое собствено само похвали и окуражаване без реална преценка. Защо?

9

Тео

преди 3 години

Мизерно битие в най-чостия му вид. За съжаление, такива каквото са видели от родителите, това и копират. И това никакви конвенции не могат да го изкоренят. Единствено затвор с неограничен срок, докато не се научи да чете и пише, докато не изчете едно ремарке книги и не поработи!

8

Demonaz

преди 3 години

Тамошни пакистанци.

7

мишо бирочето

преди 3 години

почнаха да изперкват хората вече на всякъде. да отидеш да пребиваш детенце.... мир на праха му и следващия живот повече късмет.

6

Анонимен

преди 3 години

И на тези законите като нашите !

5

Анонимен

преди 3 години

От толкова земетресения там хората откачиха,но важното е да са енергийно независими от Раша...или както каза оня *** Домагой Вида на световното...Слава на Украйна!!

4

Анонимен

преди 3 години

Майката я грозят 15 години затвор, а бащата - 8, заради занемаряване на четирите си деца. Така пише по други сайтове.

3

бла,бла

преди 3 години

Да ви се*а на новината. Толкова ли няма какво друго да напишеш, Ния? *** навсякъде има. Направо ми "оправихте" деня. Сериозно мисля да ви зачеркна, макар че то вече няма и от къде да се информира човек. Много сте зле медиите. Или сте платени, или заглавия за кликове или за някакви поп-фолк певици, или пък ей такива като тази новина...Да почива в мир детето, а вие сте .... !!!

2

маркиз дьо саП

преди 3 години

Не разбрах точно за какво ще лежи бащата? От така поднесената информация нищо не е ясно!

1

Анонимен

преди 3 години

Защо Господ им дава деца на такива???А толкова много семейства не могат да имат???Лека пръст на невинната душичка!