Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Със смесени реакции французите приемат новите ограничителни мерки срещу COVID-19.

Заради растящия брой на заразени и заради заплахата от засечения във Великобритания щам вечерният час се удължава и ще започва от 18.00 часа, а не както досега от 20.00 ч., предаде БНТ.

Oще по темата

Мярката ще се прилага от събота и ще важи поне 15 дни.

Ранният вечерен час предизвика недоумение сред французите - как и кога трябва да се прибират от работа.

От 25 януари се възстановят присъствените занятия на студентите първокурсници, но в малки групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Властите във Франция и по света колко ги е "грижа" за здравето на хората!!! Разрушават живота и бизнеса на хората, разрушават икономиката на страната, ораничават дивжението на хората, цензурират ги по анти-социалните мрежи. В Америка дори се опитват законово да определят като терористи огромна част от населението което подкрепя тръмп и са против ограниченията. Настъпва нова фашистка/комунистическа ера в западния свят. Дано в БГ да сме взели урок от комунизма.

14

до 333

преди 3 години

Вирусът е дошъл от прилепе-вампири.През деня спи, но след 21.00 /вече и 18.00 в някои страни/ излиза по улиците и вилнее. Иначе през деня спи като пор.

13

Анонимен

преди 3 години

No.13Сигурно и французите мислят така,но поне такова обяснение дават от правителството : целта е да се противопостави на т.нар. "apero effect"- т.е. събирането след работа на аперитив преди вечеря, което се прави от много хора въпреки всички предупреждения.

fallback