15

Анонимен

преди 3 години

Властите във Франция и по света колко ги е "грижа" за здравето на хората!!! Разрушават живота и бизнеса на хората, разрушават икономиката на страната, ораничават дивжението на хората, цензурират ги по анти-социалните мрежи. В Америка дори се опитват законово да определят като терористи огромна част от населението което подкрепя тръмп и са против ограниченията. Настъпва нова фашистка/комунистическа ера в западния свят. Дано в БГ да сме взели урок от комунизма.

14

до 333

преди 3 години

Вирусът е дошъл от прилепе-вампири.През деня спи, но след 21.00 /вече и 18.00 в някои страни/ излиза по улиците и вилнее. Иначе през деня спи като пор.

13

Анонимен

преди 3 години

No.13Сигурно и французите мислят така,но поне такова обяснение дават от правителството : целта е да се противопостави на т.нар. "apero effect"- т.е. събирането след работа на аперитив преди вечеря, което се прави от много хора въпреки всички предупреждения.

12

Анонимен

преди 3 години

10 - значи, мога да седя на работа с един колега 8ч в една стая, след това обаче ставам страшно заразен и не мога да изпия една бира с него? Хайде стига глупости. Никой не вярва вече толкова, затова сега измислиха нова серия мутации от Англия. Нали не се пътува или само с отрицателен тест? Така така изеднъж се появи в друг страни? В момента, ако не са медии и нет, този вирус да е изчезнал яко дим.

11

noFreeman

преди 3 години

Там скоро ще извадят гилотината и ще се режат глави...

10

Анонимен

преди 3 години

Боже ....фашисти , сър ...

9

Анонимен

преди 3 години

Това е с цел да не се събират след работа и да не си ходят на гости.

8

333

преди 3 години

Значи и вирусът имал работно време, ти да видиш!

7

Комендантски Час

преди 3 години

за всички в Концлагер Европа, най-големият ГУЛАГ на Пекин и Васалите им м Брюксел!

6

Анонимен

преди 3 години

Доега опита не им ли показа, че няма много смисъл от подобни мерки?! Март/Април ги нямяше и овладяха ситуацията. Сега, въпреки строгите мерки и вечерен час - повече заразени? Е как става това. Чудно ми е кога ли ще стане поредната френска революция...и не само там..

5

Анонимен

преди 3 години

Луди мерки въведени от луд геронтофил.

4

Анонимен

преди 3 години

Ще правят като ГЕРБ: Работа, работа, работа.

3

Анонимен

преди 3 години

Такива дилетанти са франсетата...само им виж президента.

2

ДДРОнег

преди 3 години

ДА спят в офисите през седмицата, да се прибират в събота и неделя :):):)Най-вероятно ще спират работа един или два часа по-рано ?!А пък тогава какъв гъч ще става, всеки ще бърза да се прибере, преди ...

1

Bond

преди 3 години

Ковидистерията продължава в пълна сила. Французите не искат и да чуят за измислените ваксини, пък ако искат да им въведат и вечерен час от 14:00 ч.