Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Австрия се намира пред трети локдаун. Причината са увеличеният брой пациенти в болниците и надигащата се вълна на инфекцията в Европа.

Наблюдатели предполагат, че днес ще бъде обявен нов локдаун, тъй като и в Австрия се увеличава броят на постъпилите в болница, на болните в интензивните отделения и на починалите от коронавирус, предаде БТА.

Oще по темата

Вероятно новата мярка ще влезе в сила от 26 декември и ще включва отново затваряне на търговската мрежа.

Днес след обяд правителството ще се срещне с ръководителите на провинциите и с експерти, а след това е предвидено изявление за пресата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Не!

преди 3 години

Голямото зануляване е стартирано! Заличават се цели сектори, безвъзвратно! Идва трета вълна, най-малко до август! Със или без ваксини, ще сте изолирани, дистанцирани и с намордници до откат! Ваксините естествено няма да са задължителни, но без тях работа, пътуване и достъп до обществени места - йок. И не защото ще ви чепират, а заради акта на ваксинирането! Никой не прави нищо за вас, не се заблуждавайте, заробват ни!

12

Анонимен

преди 3 години

Ей така се съсипва стопанство и икономика без кръв/ война!Четете Klaus Schwab за новия ред! Това е основателя на WEF, не е някакъв измислен психо.

11

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Е 60 е най - големия баклук на БМВ , бе лъольо !!

fallback