13

Не!

преди 3 години

Голямото зануляване е стартирано! Заличават се цели сектори, безвъзвратно! Идва трета вълна, най-малко до август! Със или без ваксини, ще сте изолирани, дистанцирани и с намордници до откат! Ваксините естествено няма да са задължителни, но без тях работа, пътуване и достъп до обществени места - йок. И не защото ще ви чепират, а заради акта на ваксинирането! Никой не прави нищо за вас, не се заблуждавайте, заробват ни!

12

Анонимен

преди 3 години

Ей така се съсипва стопанство и икономика без кръв/ война!Четете Klaus Schwab за новия ред! Това е основателя на WEF, не е някакъв измислен психо.

11

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Е 60 е най - големия баклук на БМВ , бе лъольо !!

10

Бойко Харам

преди 3 години

Австрия страда от гастербайтери от северозападнала българиа като теб ве ко ми карати платформи с трошки а ни сэм ви искал дарацити тати ми купи Е 60 дизил

9

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Жалко за такива народи дали много за Европа, как ги мачкат, Австрия беше еталон за бяла държава, преди да я налазят талибаните

8

Анонимен

преди 3 години

Австрия вчера е на първо място в света по брой на починалите на човек от населението с 248 починали при 9 милиона население. След Австрия с еднакви показатели са Хърватия, Словения и България.

7

noFreeman

преди 3 години

това е защото един от парламента направи тест на кока-кола и той излезна положителен, скандала едвам го потушиха и оня го изгониха от партията в която е... забраниха на сайтове и телевизии да се пише и говори... и сега трябва да се сплашат хората, да не вземе да повярват... скоро на съд за геноцид срещу човечеството...

6

The mind of Nature

преди 3 години

Като помагат тия локдауни що вируса не изчезва ? Да не сe окаже и че чудотворната ваксина ще помo,гне колкото локдауна да изчезне вируса от света. Грипа що се връща всяка година по два пъти като има ваксини за него ?

5

Джо

преди 3 години

То беше ясно, още на 7ми имаше огромни тълпи по магазините... Курц е поредния некадърен популист на власт.

4

Чичо Кольо до Gogo

преди 3 години

Били сте си луди и преди това. Сега само се е отключило.

3

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ЗАЩО ТАКИВА ТЕРМИНИ, ТО АЗ МУ ВИКАМ НОКДАУН!

2

Фин

преди 3 години

Така ще бъде и тук през 2021!!!!!!!! Свободните, диви животни почти не се разболяват. Със запряния *** е точно обратното.

1

Gogo

преди 3 години

Направиха и ни на луди...