Снимка: БГНЕС
fallback

Френските власти съобщиха, че вторият национален локдаун вече дава положителен резултат. През последното денонощие в страната са регистрирани новозаразени 4452-ма души. Това е рекордно малък брой от два месеца насам, предаде Ройтерс.

Броят на хоспитализираните с COVID-19 също намалява.

 
Очаква се днес президентът Еманюел Макрон да обяви поне частична отмяна на ограниченията върху хората и бизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Френските власти естествено, че съобщят точно това! Някой вярва ли, че някой ще излезе и ще каже, ами ние се провалихме. както и тук у нас- нали вече направихме тоя експеримент пролетта, защо вирусът не изчезна? Сега ще затворят страната за неопределено време, платените телевизии и лакеи- *** ще се напреварват да лъжат колко са намалели заразените и какъв невиждан резултат е постигнал локдаунът! И доверието в простаака от Банкя и сганта около него естествено ще се вдигне чувствително.

14

do 13

преди 3 години

Есествено, че точно това е целта на локдаун-а: да разпредели заболелите в по-дълъг период от време. Не виждам що се пениш. Ти като си купиш торта, на един път ли я изплюскваш и да те хване разстройство или ядеш 2-3 дни по 2 пъти на ден?Като резултат от разтеглянето, освен всичко, лекарите трупат опит и могат да помагат по-ефективно с времето.

13

La France

преди 3 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

fallback