15

Анонимен

преди 3 години

Френските власти естествено, че съобщят точно това! Някой вярва ли, че някой ще излезе и ще каже, ами ние се провалихме. както и тук у нас- нали вече направихме тоя експеримент пролетта, защо вирусът не изчезна? Сега ще затворят страната за неопределено време, платените телевизии и лакеи- *** ще се напреварват да лъжат колко са намалели заразените и какъв невиждан резултат е постигнал локдаунът! И доверието в простаака от Банкя и сганта около него естествено ще се вдигне чувствително.

14

do 13

преди 3 години

Есествено, че точно това е целта на локдаун-а: да разпредели заболелите в по-дълъг период от време. Не виждам що се пениш. Ти като си купиш торта, на един път ли я изплюскваш и да те хване разстройство или ядеш 2-3 дни по 2 пъти на ден?Като резултат от разтеглянето, освен всичко, лекарите трупат опит и могат да помагат по-ефективно с времето.

13

La France

преди 3 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

12

Анонимен

преди 3 години

Локдаунът във Франция, както и във всички европейски държави, където го наложиха, дава ИЛЮЗОРНИ положителни резултати. Ако даваше РЕАЛНИ и трайни резултати, нямаше да е в ход обработката на населението за ТРЕТАТА вълна, която да очакваме в началото на годината. Единственият резултат от локдауна е, че дава въздух на здравната система, правейки агонията по-дълга, но по-поносима. И, разбира се, илюзията, че управляващите правят НЕЩО, загрижени - ха ха - за управляваните.

11

Анонимен

преди 3 години

Относно тестовете - в Германия държавата ти плаща теста, само ако си имал контакт с доказано заразен. Ако си контактувал с някой, който пък е контактувал с 3-и, който от своя страна е заразен - не плаща. Също така, ако искаш да се изследваш самоинициативно - плащаш си от джоба. Цената е 120Евро.

10

Да допълня...

преди 3 години

Значи можело.

9

ГосТ

преди 3 години

Ако бяха взети всички комплексни и адекватни мерки, в България наистина нямаше да има толкова смъртни случаи на млади хора.

8

Анонимен

преди 3 години

Не е само локдаун. В повечето европейски страни се правят стотици хиляди теста на ден, изследват се контактни лица, човек може да си направи и сам тест, ако иска, без да се блъска по опашки и без да плаща. Италия прави над 250 хил на ден. Словения тества над 2/3 от цялото население. Ние само видимо болни и връзкари тестваме. За организацията в болниците няма смисъл да говорим. Затова е най засегнатите страни смъртността е много по малка от март-април, а при нас е обратното

7

?

преди 3 години

Къде сте алибегииии?Заслужавате общонационален протест от типа никой да не ходи на каквото и да е заведение.Да си фалирате без локдаун.Убитаци

6

Тцтц

преди 3 години

И уж имаше много свободни болнични легла и сега какво стана - за цяла варненска облата вчера бяха останали 40 броя. Представям си по другите области сигурно и толкова е няма. Изтърваха коня властите сега чак хукнаха да го гонят. И това само от инат инда се покажат добри за всички преди изборите. За българина неспаЗващ нищо и неуважаващ закон и правила трябват строги и жестоки мерки!! Глоби, бой/като в Индия/ и затвор

5

Ауу

преди 3 години

Важното е кръчмите и дискотеките да не се пипат-те са мотора на икономиката според алибегов. А че години наред си криха оборотите и не плащаха данъци ама сега реват за обезщетения.. нагла история. Българина не спазва правила, му му пука от нищо. Ходи си на бар, дискотека, банкери и какво ли не. До анонимен 2: като не ни затворят щв се наложи доста хора да ги заравят ако не забелязваш колко умират!!!

4

Толупът

преди 3 години

Откакто наште палячовци се омазаха до ушите в здравеопазването, почнаха да ни облъчват с тея статийки

3

Анонимен

преди 3 години

Българина няма никакъв морал или общностно съзнание. Ок е ако около него измират всички (даже ще е доволен, че видиш ли по малко конкуренция) стига той лично и най близките му са здрави.От това народ не става..... И май никога в историята (с много редки кратковременни изключения) не е ставало.

2

Анонимен

преди 3 години

Алибегите не харесват това!

1

Анонимен

преди 3 години

как не ви е срам да пишете такива неща, да ни затворят ли искате?