Снимка: БГНЕС
fallback
В Ирландия въведоха нови ограничения с цел да се ограничи разпространението на коронавируса, предаде ТАСС. Те ще са в сила през следващите шест седмици. В страната ще бъдат затворени всички магазини, с изключение на тези за хранителни стоки и аптеките.
 
Заведенията ще могат да продават храни и напитки само за вкъщи, както и да правят доставки по домовете. Хората ще могат да имат контакт само с най-близкия си семеен кръг и ще могат да се придвижват само в радиус от 5 километра от дома си. Капацитетът на обществения транспорт ще бъде намален на 25 на сто. Детските градини, училищата и строителните обекти обаче ще останат отворени.
 
Размерът на глобите за нарушаване на правилата или неносене на маска на открито ще се увеличава прогресивно, като за първо нарушение наказанието е на стойност 500 евро, а за второ - 1500. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Как точно е стане това ако си поканя тридесет човека да си пием ракията е нас?!

17

До18

преди 3 години

Прав си може и тук да си "Починат"

16

Анонимен

преди 3 години

Да вземат направо да ни затрият , кво ни бавят , нали така и така яко ще мрем от вируса. Всъщност последните проучвания доказаха , че най - уязвимите са шиши , миши и прашчо. Килограмите брат ще те затрият , или *** глава затрива. Наднорменото тегло е жертвата на ковид.

fallback