18

Анонимен

преди 3 години

Как точно е стане това ако си поканя тридесет човека да си пием ракията е нас?!

17

До18

преди 3 години

Прав си може и тук да си "Починат"

16

Анонимен

преди 3 години

Да вземат направо да ни затрият , кво ни бавят , нали така и така яко ще мрем от вируса. Всъщност последните проучвания доказаха , че най - уязвимите са шиши , миши и прашчо. Килограмите брат ще те затрият , или *** глава затрива. Наднорменото тегло е жертвата на ковид.

15

до 6

преди 3 години

И кой си ти, че да казваш кой от къде да се прибира бе? Тези хора се трепят, за да могат да издържат близките си и имат правото да се приберат, за да си починат. Я марш от тука!

14

дпуги статии в сайта

преди 3 години

Ухан - Световна Столица на ПартитатаКитай - Рекорден икономически растеж от 5% за последните 3 месеца, на всеки 5 дена - нов милиардер в долари се "ражда" в КитайА в Европа - Концлагери, безработица, мизерия!!

13

Анонимен

преди 3 години

Много правилно решение. Така ирладците ще си останат в къщи вместо да са навън по магазините и да разнасят вируса. Гениално... Същото ще стане и тук. През ноември.

12

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

аз протести пред Китайските пособство и консулства по света не виждам - значи недоволни няма!!

11

Анонимен

преди 3 години

Либерастията се вихри яко, *** скоро, ще има въдворение в специални заведения за либерасти...

10

Българин

преди 3 години

А ние днес вече с 30 смъртни случая за ден и Бочко казва, че мерките били достатъчни. Това е геноцид спрямо българския народ!

9

Китайският Фашизъм

преди 3 години

за Европа - Концлагери и Холокост! Купувайте Китайски Стоки - Пекин има нужда от Вашите пари и за следващото им Био-Оръжие!!

8

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

При тестове заради активирани черно чумни аномални зони в Великобритания/black death anomalous zones in UK попаднахме на заводи тероризирани с bad Death music terror . След срив на бисоферата са снимани милиарди активирани черно чумни масови убиици вкл Black ,Grey and Bad death mass killers and murderers. В MAIDSTONE засякохме черно чумни генератори инсталирани в автобуси 82..Maistone- PArkwood.Вижте екрани и черни камери .Увреждаха всички за броени секунди..Въпреки писмени предупреждания ..

7

Анонимен

преди 3 години

До до протестъритевсе ще се намери някой робот от системата, да покаже липса на мозък..

6

Анонимен

преди 3 години

В Испания има над 1 милион заразени.Сега нашите гастарбайтери като се юрнат обратно в родината,ето ви нови огнища на зараза.И не само от там.Европа ще бърза да се отърве от чужденците/където може/и те пак ще се върнат както през пролетта.И без това се сещат за страната си само когато им дойде яйцето до г..а.

5

Анонимен

преди 3 години

Да затворят и у нас магазините и да доставят стоки по домовете безплатно за транспорт.Да затворят училищата и да минат на дистанционно обучение.И без това нашите деца са най-неграмотни в ЕС и при редовното обучение,така че,няма да им се отрази кой знае колко.Работниците в отпуск където е възможно,а фирмата да им плати отпуска.Затварят се и границите,защото от там идва най-голямата зараза.1-2 месеца може да издържим на по-крути мерки.Иначе яко ще се мре.

4

до протестърите

преди 3 години

ЩЕ ХОДИТЕ ЛИ В иРЛАНДИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ, ДА ЗАТВАРЯТЕ КРЪСТОВИЩА, ДА ХВЪРЛЯТЕ ПО ОБЩЕСТВЕНИТЕ СГРАДИ

3

Анонимен

преди 3 години

Явно там управляват либерали . Със сигурност са такива , без да проверявам знам , по действията им.

2

Анонимен

преди 3 години

простотията напредва с бързи темпове по света! Затварят магазините, но оставят училищата и детските градини - истинския преносител на вируси.. Скоро и нас това ни чака

1

Анонимен

преди 3 години

Същевременно границата със Северна Ирландия остана отворена... Абсурдни мерки и там.