Снимка: БГНЕС
fallback

"Великобритания няма първа да "клекне" в търговските преговори с Европейския съюз, нито ще остави  Brexit без споразумение", предупреди днес главният британски преговарящ за  Brexit Дейвид Фрост.

Oще по темата

Великобритания напусна ЕС през януари, но няма напредък в преговорите за нови търговски отношения, въпреки че временното споразумение изтича през декември.

Фрост заяви, че преговорният екип на ЕС смята, че Великобритания е снизходителна и че те трябва да предприеме "по-твърд подход в бъдеще".

Възобновяването на преговорите е обявено за вторник в Лондон.

"Не възнамеряваме да бъдем длъжници на ЕС и не възнамеряваме да оставяме контрола върху нашето законодателство на никого", каза Фрост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 3 години

Да се махат и да се разпадат тия нагли брити.

21

Христо Христов

преди 3 години

До дедо Ташунко100 милиарда, че и с пъти отгоре дължи германия...Тия дължаха около 50-60 по най-надутите сметки на ес...

20

дедо Ташунко

преди 3 години

OK дължи на ЕО около 100 милиарда евро. Целта на тяхното поведение, с което ни баламосват от 3 години насам, е да не заплатят нито цент от дължимата сума. Без колонии Англия ще затъне в проблемите си и ще се удави. Интересното тепърва предстои! Ще си спомнят в най-скоро време за великото минало, когато деряха кожи от цял свят безнаказано. Няма нищо по-гадно от английското дебелоочие и високомерие! Да вървят по дяволите заедно с изкукуригалата си кралица! Хари вече се разкара от потъващия кораб.

fallback