Снимка: Pixabay
fallback
Германски съд взе решението мъж, който по погрешка получил 170 000 евро в банковата си сметка, да върне парите, предаде БТА.
 
Регионалният съд в Хановер е разпоредил на 30-годишния мъж да върне парите на банката, независимо от това, че е похарчил сумата за "луксозни разходи".
 
Младият германец получил парите по сметката си в средата на юли миналата година, като само за три дни похарчил 92 000 евро. Пред съда той е уточнил, че похарчил 3600 евро за хотел и коли под наем, други 15 000 евро загубил в казино, а 18 500 евро платил в публични домове. По същото време му откраднали 50 000 евро.
 
По време на инцидента партньорката на мъжа работела в банката и според институцията самата тя му прехвърлила парите. Сумата била одобрена като кредит за друг клиент, който търсел финансиране за строителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

Една прекрасна двойка. За да пръснеш откраднати от приятелката ти измамница пари, за да й изневеряваш в публичен дом, е нужно изумително ниво. Иначе и двамата по принцип са за панделата.

16

До 14

преди 3 години

Абсолютно престъпление е, макар, че ти няма да си основния виновен. След като ги изхарчиш ше те влачат по дела докато не върнеш изхарченото. Ще бъде игра на нерви, която аз лично не бих играл. Това твоето се нарича липса на какъвто и да е морал. Ако искаш да продължаваш с такова мислене те съветвам да започнеш една работа, която позволява да нямаш морал. Нарича се политик. Ай със здраве ***.

15

ПроСоТо

преди 3 години

"Реалиста" е прав!..Нали и у нас имаше такъв случай:-Една КАФЕВА "госпожа" получила в картата си десетки хиляди по погрешка и фанала да си тегли секой ден по 400 лв.Издала я една друга кафева,щото явно й завидяла....Но банката,допуснала тоя гаф НЕ си поиска парите обратно,нито съобщиха коя е тя....имаше САМО :-"една кафева" и.."една банка"..в съобщенията..

fallback