17

Анонимен

преди 3 години

Една прекрасна двойка. За да пръснеш откраднати от приятелката ти измамница пари, за да й изневеряваш в публичен дом, е нужно изумително ниво. Иначе и двамата по принцип са за панделата.

16

До 14

преди 3 години

Абсолютно престъпление е, макар, че ти няма да си основния виновен. След като ги изхарчиш ше те влачат по дела докато не върнеш изхарченото. Ще бъде игра на нерви, която аз лично не бих играл. Това твоето се нарича липса на какъвто и да е морал. Ако искаш да продължаваш с такова мислене те съветвам да започнеш една работа, която позволява да нямаш морал. Нарича се политик. Ай със здраве ***.

15

ПроСоТо

преди 3 години

"Реалиста" е прав!..Нали и у нас имаше такъв случай:-Една КАФЕВА "госпожа" получила в картата си десетки хиляди по погрешка и фанала да си тегли секой ден по 400 лв.Издала я една друга кафева,щото явно й завидяла....Но банката,допуснала тоя гаф НЕ си поиска парите обратно,нито съобщиха коя е тя....имаше САМО :-"една кафева" и.."една банка"..в съобщенията..

14

Ангел

преди 3 години

Ако ти дадат пари и ти не ги върнеш не е нито кражба ,нито измама ,нито престъпление .Да търсят отговорност у този който му ги е превел по сметката !!!

13

Реалист

преди 3 години

Щом е бял, европеец, мъж и християнин ще връща и то с лихвите! Ако беше кафев, имигрант, бежанец, мохамеданин, или трансджендер - щяха да му ги опростят и дори да му се извинят.

12

Анонимен

преди 3 години

Асо ги е изял къде да им го върне.

11

Св

преди 3 години

Имаше един филм "Милионите на Брустър". Номера беше да изхарчи едни пари но реално нищо да не остане като вещи, стойност. Не беше лесно. Е тоя го е постигнал без много зор. Само това с "открадването" не се връзва. Иначе всичко е под наем (хотели, коли) и в торбички (под очите).

10

kaputt

преди 3 години

Това да не е банкерката Невена от варна

9

Saki

преди 3 години

Сигурни ли сте ,че е в Германия, прекалено български ми звучи .

8

Картинката е ясна

преди 3 години

Как му е името на този... германец?Не ми казвайте, вече се досещам...

7

G 40

преди 3 години

Дано му е било кеф поне за известно време по казина и бардаци.

6

Анонимен

преди 3 години

Онези 50 000,които ги е обявил за откраднати са в чекмеджето на банкянския Убавец. Отчел се е навреме по вътрешните правила на Партията.

5

До 2

преди 3 години

С "матрЕал" като теб как да е???

4

хаджиreйов

преди 3 години

И един фигурант така получил превод от дубай ама забравил да го сподели с подобните му...И "протестите" пропаднаха

3

Герберуга

преди 3 години

Това не е човек. Кръв повръщам, пари не връщам.

2

Пачка

преди 3 години

В бг банките това е ежедневие и основен начин на работа, затова след 13 (тринадесет) години членство в ЕС, тикволандия е в градинката на пейката пред вратичката на коридорчето към чакалнята на еврозоната, въпреки големите хвалби на некои корумпирани ***.

1

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Това не е грешка, а си е чиста измама!