Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Протестите в България в дневния ред и на световните медии. Авторитетното издание "Политико" посочва, че най-добрият отговор на Брюксел към случващото се у нас би бил да не се намесва, предава Bulgaria ON AIR.

Според "Политико" намесата на Брюксел може да влоши ситуацията в България, а изразената от Европейската комисия подкрепа към правото на мирен протест на гражданите е достатъчна.
Oще по темата


"Евронюз" и "Ню Йорк Таймс" пък коментират вота на недоверие към кабинета на премиера Борисов, както и поисканите оставки на министри от страна на министър-председателя.

А посланикът на Франция у нас заяви, че няма коментар относно политическата ситуация в България, но определи мирните протести като символ на демокрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

стига сте писали глупости - политико "авторитетен", И дойче зеле И свободна европа И все либерастии, я се скрийте с хвалбите си.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи от бивши колониални държави някои чакат помощ! Големи наивници с широко затворени очи. Осъзнайте се, хора! Кралят на Белгия Леополд втори е рязал ръцете на конгоанците, които не могат да си изпълняват непосилните норми в мините. В Германия са се правели, че нищо не знаят за изгарянето на белоруските села и пещите в концлагерите. Е от тия ли чакате помощ?

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29А може би имат уговорка част от тези пари да се връщат към ЕС. Я като неусвоени,я като глоби, схеми много. ЕС е мафия на високо ниво, нищо добро от него не може да се чака. Те не се намесиха когато разбиха Югославия, та сега ли?

fallback