30

Анонимен

преди 3 години

стига сте писали глупости - политико "авторитетен", И дойче зеле И свободна европа И все либерастии, я се скрийте с хвалбите си.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи от бивши колониални държави някои чакат помощ! Големи наивници с широко затворени очи. Осъзнайте се, хора! Кралят на Белгия Леополд втори е рязал ръцете на конгоанците, които не могат да си изпълняват непосилните норми в мините. В Германия са се правели, че нищо не знаят за изгарянето на белоруските села и пещите в концлагерите. Е от тия ли чакате помощ?

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29А може би имат уговорка част от тези пари да се връщат към ЕС. Я като неусвоени,я като глоби, схеми много. ЕС е мафия на високо ниво, нищо добро от него не може да се чака. Те не се намесиха когато разбиха Югославия, та сега ли?

27

Анонимен

преди 3 години

Айде сега да слушаме американските либерали. Още един проект на Сорос за разбиване на държавите в полза на корпорациите

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29 "Време ти е да си починеш, и ние - от теб!Досвиданья, дорогой! Будь здоров!" - никога досега Щирлиц не беше бил така близо до разкриване.

25

Анонимен

преди 3 години

Еми ако искат да се намесват. След като видяха и чуха как министърката на земеделието казва,че се крадат европари, ако искат да да направят нещо.

24

Срам...

преди 3 години

Брюксел си прави оглушки за ситуацията в България - единствената държава, която разполага със Спецпрокуратура СпП и спецсъдилища - СНС и АСНС и официална държавна институция - КПКОНПИ, която може да отнеме имуществото на обвиняем, който обаче е оправдан от съд. Въпреки решението на съда в полза на жертвата, КОНПИ му отнема жилище и имоти. А СпП след 8 месеци арест на жертва и пускането й под домашен арест протестира решението, "защото обвиняемият може да се скрие или извърши престъпление"...

23

Анонимен

преди 3 години

Казано на дипломатически език от ЕС: месю Борисов, омръзна ни! Нито чужд език знаеш, а само мучиш, нито икономиката на държавата си оправи, а само вземате помощи по еврофондове, които потъват незнайно къде. Време ти е да си починеш, и ние - от теб!Досвиданья, дорогой! Будь здоров! Гуд баайй!

22

Анонимен

преди 3 години

Лаура Кьовеши трябва да се намеси на всяка цена.

21

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Тази да не е на Ангелкова рода?Има същия гурковски хорс фейс!

20

Анонимен

преди 3 години

Абе символ на демокрация, или символ на подкукуросване, ама френска му работа, лисичарска дипломация.

19

Бай хой

преди 3 години

Казват каквото са ни казвали винаги.И което всеки с 2гр. мозък знае,а именно:България е турска тоалетна и който и да изберете,ще ви управляват юдео-ислямистите от дпс

18

Тато из Правец

преди 3 години

Европейски лицемери...

17

Alex2

преди 3 години

Другари пак ще го поемите на Тиквата колкото по мърда те толкова по ви влиза!

16

aa

преди 3 години

"Авторитетно издание" HA HA HA

15

Гневен

преди 3 години

До АнонименПарите,които дават на тиквата от запад,съвсем не са на вятъра.Дават ги на БЪЛГАРОМРАЗЕЦА за да унищожава НАРОДА и РОДИНАТА ни и той скоропостижно изпълнява сатанинската им заръка!На западните демагози и аморални фарисеи им трябва територията ни,а не народа ни.Искат да превърнат страната ни в помийната яма на Европа!Стоварването на хиляди тонове радиоактивни отпадъци е ярко доказателство за това!Само *** може да мисли,че тиквата не е знаел за това,Той е наясно с всички далавери!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Еми харесало им е на еврогеовете Боко да гиебе с 200 и.... Кво да ги праиш - единия гейт, другияе бебабаси...

13

добър съвет

преди 3 години

ама ни умръзна еп и ек да подкрепят мафията във властта - явно немат интерес да се оправивме - двойни стандарти

12

БГ МАФИЯ

преди 3 години

Ние сме единствената страна в Света , в която Мафията е на власт , и търпим това положение .

11

Бг мафия

преди 3 години

Ние сме май единствената страна в света, в която престъпниците протестират че им са нарушени правата.А сме 100% единствени с това че ги търпим понеже ползват заблудени младежи.