Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Испания продължава да бележи негативни рекорди по отношение на разпространението и смъртността от коронавируса в страната. Над 56 хиляди са заразените в страната, а жертвите са над 4 хиляди, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мадрид продължава да е най-засегнатия район. Как изглежда ситуацията там и как се чувстват хората коментирахме със сънародниците ни Елена Дойчинова и Александър Митев, които живеят в Мадрид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Всеки да се спасява

преди 4 години

Всеки да се спасява по еденично и както намери за добре! Никакво мрънкане, никво натякване, че Ви е мъчно за България!На мен също ми е мъчно за България, поради което аз съм си останал в България.Не желая от джоба на Държавата да се дават пари и да се търчи по света да събираме всякаква ***! Не се знае какво още ни чака.Край! Това не подлежи на обсъждане и каментар.

10

Анонимен

преди 4 години

А чии го дирите там?Разбягахте се като пилци,щото тук било лошо,а сега плачете.Премиера ви каза,че всеки ще се спасява поединично.Направете си изводите сами.

9

Няма угодия на

преди 4 години

***. Снощи гледах как бъргари отишли да си развяват з.адника на о-в Тенерифе в Испания, хленчеха, че България не иска да ги прибере със специален полет!? От посолството им предложили да отидат до Мадрит, от където ще има полет и така да се приберат, но тези капризи не искат така, искат от острова да ги вземат, по важни са от Боко!

fallback