11

Всеки да се спасява

преди 4 години

Всеки да се спасява по еденично и както намери за добре! Никакво мрънкане, никво натякване, че Ви е мъчно за България!На мен също ми е мъчно за България, поради което аз съм си останал в България.Не желая от джоба на Държавата да се дават пари и да се търчи по света да събираме всякаква ***! Не се знае какво още ни чака.Край! Това не подлежи на обсъждане и каментар.

10

Анонимен

преди 4 години

А чии го дирите там?Разбягахте се като пилци,щото тук било лошо,а сега плачете.Премиера ви каза,че всеки ще се спасява поединично.Направете си изводите сами.

9

Няма угодия на

преди 4 години

***. Снощи гледах как бъргари отишли да си развяват з.адника на о-в Тенерифе в Испания, хленчеха, че България не иска да ги прибере със специален полет!? От посолството им предложили да отидат до Мадрит, от където ще има полет и така да се приберат, но тези капризи не искат така, искат от острова да ги вземат, по важни са от Боко!

8

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е еднаква смрад, не се заблуждавайте. В Испания още не е дошъл пикът, но е близо, в България пък изобщо не е близо, което значи че има дълго да живеем в страх. Много е гадно и вероятно ще става все по-гадно, защото проблемите ше станат вече икономически. А изплашените гладни хора правят глупости. Дано по-бързо да мине скапаният вирус, за да остане нещо за което да живеем.

7

Анонимен

преди 4 години

До 6 шматарока без филията Държавата е ограбена а тези които я ограбиха сега ви търтаникат задниците както си поискат. Визирам главно БКП-то, майката на всичките партии до момента, като поставям БСП като най-директен наследник. С такава "велика" партия държавата ще бъде винаги оглозгана като предимство ще имат винаги другарите червени. Българското здравеопазване е един точен пример за немарливост, користолюбие, меркантилност и занемареност! С подобно здравеопазване резултатите са слаби! :))))))

6

До пророк с филия

преди 4 години

Писна ми от критикари!Как не ви омръзна да плюете, бе комплексари такива?? Как не ви омръзна все накой да ви е виновен?? Държавата ви е виновна, правителството ви е виновно, съседите са ви виновни, жена ти е виновна... Ако си лузър никой друг не ти е виновен! Освен ти самия. Но всички ние сме виновни, че търпим лузърите да оплюват всичко .Сега пък проблемът ти е ,че в България са прекалено малко починалите , ли??? Все още има самолети, обирай си крушите и филиите и живей щастливо!

5

PhD economix

преди 4 години

За да са добре гражданите на България те трябва да са лоялни и коректни към собствената си държава като си плащат осигуровките върху РЕАЛНАТА ЗАПЛАТА , сметките и данъците. Всички ли са коректни към държавата си, че да имат искания ? Испания си е друга държава и се грижи за испанските си граждани.

4

Пророк с филия

преди 4 години

Българинът ще рабере че трябва да разчита единствено на себе си. Държа ви има, но България не е сред тях, поне не сред белите.

3

Онзи

преди 4 години

А бе какво ме интересува българите в Испания,българите които ме интересуват са в България,иначе се помнят още инфалтимните им физиономии ,като се прибираха в бг,преди години,призив- стойте си там,там работихте,там ви плащаха ,да не дава Господ ,там да ви лекуват,истината е една- не ми трябват е тук сега ,и преди не ни трябвахте, пращайте пари на вашите близки ,това е

2

Анонимен

преди 4 години

Като им казваха седете си на задниците, тия всички по улиците и по моловете, сега ще си платят, може да задминат и италия, а там е наистина лошо,вече не броят умрелите

1

!?

преди 4 години

Можеше да споделите какво сте коментирали, някак излъган останах, (но не изненадан)