Снимка: Pixabay
fallback

В цяла Европа е отправен призив за самоналагане на изолация. Това обаче може да се окаже предизвикателство за по-голяма част от населението на континента, който обикновено не си пада по работата от вкъщи, пишат от Investor.bg

Шестима от всеки 10 души в Европейския съюз (ЕС) не са работили от вкъщи през 2018 г., показват данни, събрани от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). 

Италия е първата страна в света, която налага пълна карантина на страната. 67% от служителите посочват, че никога не са работили дистанционно, а по-малко от четвърт от домакинствата имат достъп до свръхбърз широколентов интернет.  

Някои държави разчитат повече на работното място заради естеството на своите икономики. Промишлеността заема половината от германското производство, което прави почти невъзможно преместването на персонала. В същото време във Великобритания промишлеността е само около 10% от производството и работата от вкъщи е далеч по-често срещана. 

Цялата статия можете да прочетете ТУК

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Enci

преди 4 години

До Ewiak RyszardТова е едно много съмнително и вероятно абсолютно невярно тълкуване на сакрален текст от 7-ми в.пр.Хр.

29

monk

преди 4 години

Дали ще затворят заводите и ако да "бизнесът" ще плати ли отпуски?

28

Ewiak Ryszard

преди 4 години

Къде отиваме? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Това означава също финансово-икономическо и геополитическо земетресение, разпадането на еврозоната, Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия.

fallback