Снимка: БГНЕС
fallback

Флагът на Великобритания бе снет от сградата на Европейския съвет, където протичат срещите на върха на страните-членки, предава Нова тв.

Oще по темата

Видеото със снемането на флага е публикувано на страницата на Съвета в Twitter. "Флагът на Великобритания е махнат от сградата на Европейския съвет, защото страната напуска Евросъюза", гласи надписа към видеото.

На него се вижда как служители на институцията снемат британския флаг, а останалите 27 флага остават на мястото си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Вива ла Брексит

преди 4 години

Благодарение на Брексит вече НЕ СМЕ на 28 място по стандарт на живот в ЕС а на 27 . Стандартът ни на живот рЕзко се подобри .

78

366

преди 4 години

До Mr STARBUCKSДа, бе, да. Защото бай Тошо обичаше пловдивски дражета; и заради Горуня; и защото помисли за оня във Враца, който искаше да му връчи едно писмо, че искал го убие, а момчето, спортистче от Кнежа, не е имало такова намерение. Какво си спомняте вие от ония времена. Апропо, предполагам, че повечето тука са с мобифони, цакащи плюсове и минуси, съгласно указания. То поне да бяха малко по-грамотни.

77

M.I.C.

преди 4 години

До 79 И какъв ще е този късмет :) Просперитетът идва със сътрудничество и колаборация между всички. Ние точно какво ще спечелим като държава.Тук даже не влизам в темата с еврофондовете и западните пари като цяло, от които се храним и развиваме последните 20 години както и това, че пине има някакъв контрол "от горе". Как точно си го представяш, 2022 излизаме и... какво?Или малко troll action е поста :)

fallback