79

Вива ла Брексит

преди 4 години

Благодарение на Брексит вече НЕ СМЕ на 28 място по стандарт на живот в ЕС а на 27 . Стандартът ни на живот рЕзко се подобри .

78

366

преди 4 години

До Mr STARBUCKSДа, бе, да. Защото бай Тошо обичаше пловдивски дражета; и заради Горуня; и защото помисли за оня във Враца, който искаше да му връчи едно писмо, че искал го убие, а момчето, спортистче от Кнежа, не е имало такова намерение. Какво си спомняте вие от ония времена. Апропо, предполагам, че повечето тука са с мобифони, цакащи плюсове и минуси, съгласно указания. То поне да бяха малко по-грамотни.

77

M.I.C.

преди 4 години

До 79 И какъв ще е този късмет :) Просперитетът идва със сътрудничество и колаборация между всички. Ние точно какво ще спечелим като държава.Тук даже не влизам в темата с еврофондовете и западните пари като цяло, от които се храним и развиваме последните 20 години както и това, че пине има някакъв контрол "от горе". Как точно си го представяш, 2022 излизаме и... какво?Или малко troll action е поста :)

76

Анонимен

преди 4 години

Дано скоро и ние имаме този късмет.

75

Анонимен

преди 4 години

"А хората в Англия празнуват и Европа загуби 15 % от икономиката си и 67 000 000 от населението си !"И от ти 67мил, 20мил са пакита и индийци. Ай мерси.

74

Union Jack

преди 4 години

Това е най -развяваното знаме по света, най -популярното! И най -обичаното . Стоеше точно до шведското. Замениха го знаете ли с какво? С тъпия измислен син флаг на ЕС!, Там имаше едни англичанки, май бяха евродепутатки или просто туристки, и когато започнаха да свалят знамето на GB от пилона , те се прегръщаха и плачеха, все едно е умрял човек..... Направо беше покъртителна гледка.: ((

73

някой си

преди 4 години

Който съюз се е хванал с българите, не е прокопсал!

72

Анонимен

преди 4 години

Абе народе, не ви е Европа виновна, че вие сте калпав народ. Така като гледам другите си взимат хубавите заплатки и само на там бягат децата на България, пък вие си продължавайте да ги плюете. UK ще залезнат като държава, това е ясно. Само разни платени *** тук казват противното, защото им се плаща от Русия да говорят така. Щото Русия има сметка от разпокъсана и слаба Европа и иска да направи "разделяй и владей" на Балканите. Та вие си гледайте Ганчовария. Англия пак ще е по-добре от БГ...

71

Анонимен

преди 4 години

Пичове, всички знаем, че в България много се краде. Никой не може да спори за това и да каже, че не е така. Сега поне парите идват от Европа, ами вие представяте ли си, ако нищо не идваше от Европа, тия хора политиците ни като искат да крадат, че щяха да крадат от народа още по-брутално отколкото крадат в момента. И сега крадат от народа, но иначе само от народа щяха да крадат. Сега поне и Европа ги натиска малко или много. Всеки който иска може да се жали в Европа, че не му спазват правата.

70

Анонимен

преди 4 години

Флагът на Шотландия ще замени флага на Великобритания и Великобритания трябва да сменя знамето си.

69

M.I.C.

преди 4 години

Живи и здрав и прав им път. Тук, обаче, май се наиграха. Всеяка една империя има начало и край. Гледам коментарите: "Те били хитри и силни, владели половината свят, да не ги учим на акъл..." Те и римляните са били хитри и силни, османците, монголите. Империи на по 500 години (освен последните). Всичко свършва в един момент. Та така и Великобритания. Нормални неща.За мен един коментиращ по-долу го каза най-точно. Подведено население - оскотяло и масово ниско образовано. Това е редовия англичан

68

българин

преди 4 години

Британците си тръгнаха! Въпроса е,кога и коя ще е следващата!-:)

67

БАНко

преди 4 години

На референдум народа заповяда И З Л И З А Н Е !!!Излязоха !!!На референдум българите заповядаха БЕЗ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ !!!Селянина от Банкя ни се изплю в лицето !!!Не се забравя простотията му .

66

До 60

преди 4 години

То като гледам в ЕС, какви фактори останаха. Моселемска Германия, тъмна и разпасана Франция, въобще пей сърце..

65

До 63

преди 4 години

Ех, мечти...

64

БАНко

преди 4 години

Репортер от Северна Ирландия :Моста зад мен също е построен с европейски пари и всички тук разчитат на фондовете ! Това е причината да изглеждат толкова жалко българските олигарси фондоваци .А хората в Англия празнуват и Европа загуби 15 % от икономиката си и 67 000 000 от населението си !

63

Анонимен

преди 4 години

да свалят и нашия виждам го на фотото

62

Анонимен

преди 4 години

А СЕГА, ЛЕКО ПО ЛЕКО И ДРУГИТЕ ЕВРОЗНАМЕНА И ЩЕ ОСТАНЕ САМО МЕРКЕЛ И ПУТИН

61

Ивайла

преди 4 години

Англичаните винаги са били хитри, иэмъкнаха се навреме!!! Апропо, от диктатурата на 4 я - Райх!!!

60

Тедо

преди 4 години

Сега е шанса нс всички зависими от Англия държави от Великобритания, да се вземат в ръце и да излезнат от Пакистано-Индо-Афро държавката на баба Елизабет. Време е за независими : Шотландия, Уелс, Островите Ман, Джърси, Гърнсли и разбира се обединена Ирландия.