Снимка: БТА
fallback

Великобритания все още се стреми към излизане от структурите на Общността в края на месеца. Това заяви кралица Елизабет II в реч пред парламента в Лондон, предават АФП и "Фокус".

"Приоритетът на моето правителство винаги е бил да осигури излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз на 31 октомври“, увери британската кралица.

Oще по темата

"Моето правителство възнамерява да работи за ново партньорство с ЕС, основано на свободната търговия и приятелското сътрудничество. Моите министри ще работят за прилагане на нови режими за риболова, селското стопанство и търговия, използвайки възможностите, които произтичат от излизането от ЕС“, обяви тя.

Междувременно в Брюксел продължават разговорите за подписване на споразумение за Брекзит, припомня агенцията.

Цялото видеобръщение на кралицата вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Искра Фидосова

преди 4 години

Кралицата изнесе реч пред парламента в Лондон, после Борко Джони ми светеше докато и сменях памперсите

56

Тиквеници с ушанки

преди 4 години

Навремето най-красивите и интелигентни български жени, ходеха да берат ягоди в Англия. Спяха в бараки в тотална мизерия, ходеха на полето в някакви измислени, полеви тоалетни, ходеха немити, пъпчясали, загрубели и прогизнали, а им се подиграваха работодателите, че не могат да си изкарат надниците, а сега се чудите, като изгонят всичката примитивна *** и се завърнат към златната си стратегия със Студентски бригади, дали ще им е зле?!

55

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да разтакават,младите британци се надяват да са още в ЕС и след като бабушкерата си иде.

fallback