57

Искра Фидосова

преди 4 години

Кралицата изнесе реч пред парламента в Лондон, после Борко Джони ми светеше докато и сменях памперсите

56

Тиквеници с ушанки

преди 4 години

Навремето най-красивите и интелигентни български жени, ходеха да берат ягоди в Англия. Спяха в бараки в тотална мизерия, ходеха на полето в някакви измислени, полеви тоалетни, ходеха немити, пъпчясали, загрубели и прогизнали, а им се подиграваха работодателите, че не могат да си изкарат надниците, а сега се чудите, като изгонят всичката примитивна *** и се завърнат към златната си стратегия със Студентски бригади, дали ще им е зле?!

55

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да разтакават,младите британци се надяват да са още в ЕС и след като бабушкерата си иде.

54

Ха

преди 4 години

Пълен цирк,93 годишно бабе да е главнокомандващ,върховен управител на църквата на църквата и това в 21 век.

53

преди 4 години

Датата на излизане я има оповестена на саита на правителството от доста време. Не знам къде е новината в това..

52

8888*

преди 4 години

Известните навсякъде като : " *** на балканите" и най -бедната държава в ЕС , що се пените само във форумите и кръчмите???

51

Анонимен

преди 4 години

Мрачна студена ***, бачкаш като луд за да си покриваш сметките и да хрантутиш тая вещица с високите даници 1/4 от заплатата. Иеп, кво толкова ми е хвалите тази свинарска държава, където масово населението и живее на социала от Европа, а бай *** се бие в гърдите, че живее у село Лондон, с лисиците, катериците, поровете и мишките...

50

Анонимен

преди 4 години

И бабичката не ги иска Европейски, обича ги - индийски, нигерийски и пакистански, ама кой ще вади картофите след груповия санднич, май си няма и на идея...

49

Бабе

преди 4 години

Била,ама не е дошла да ви мие чиниите,а вие ходите да ги миете на нейните поданици.

48

Аз съм ЗА!

преди 4 години

По-малко гейовее и пияници в Европа!

47

Анонимен

преди 4 години

Поданиците нямат правителство. Правителството е на Шайката Сакскобургготски, преименувани на фалшивото име Уиндзор. Лъжлива Баба показа кой управлява поданиците на Великобритания.

46

Оня

преди 4 години

Тоа караконджул кво се обажда?!?Да се махат възможно най-брЪже....

45

Анонимен

преди 4 години

добре че бабишкера се изказа иначе тия пианици няма да решат още 5 години. днес един такъв умря от пиене преди мача в софия

44

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен39"конграчулейшон" за коментара!Но ако позволиш,с две забележки:-1.Британците НИКОГА не са се смятали за "съвършени"!..Въпреки че поркат яко,те все пак са "трезва" нация и са наясно къде са в Ситуацията..-2.МЕРАКЪТ "Целият свят да живее по техния начин" НЕ е ТЕХЕН "патент"!!!..-Това искат и БЮРОКРАТИТЕ в Брюксел!..Така че сме свидетели на "Канадска борба".."Кой кого"..Но във всички случаи ХОРАТА са просто СТАТИСТИ в ШОУТО!!!!!

43

Слав

преди 4 години

Опакована яко в памперси, тя задава курс към нощното гърне на историята.

42

Кой знае?

преди 4 години

жената дали вече разбира какво прави. Има един съюз, на който тя е кралица - САЩ, Австралия, Канада, десетки острови(с обща територия двайсет пъти по-голяма от България). Всички те се ръководят от Великобритания и нейните поданници. Преди емигрантите от колониите да залеят метрополията. САЩ не си признават, ама е така. Това е единият лагер.Вторият лагер е т.н. Европейски съюз. Който, за съжаление е много по-слабо свързан от Англо-саксонския съюз. Ясно е, че САЩ изкарват Великобритания от ЕС.

41

42

преди 4 години

До 37Ти май забрави Даяна колко ниско беше паднала...

40

Анонимен

преди 4 години

Добре де, повече от три години се махате и още сте тук. Айде, махайте се и не ни напомняйте за себе си, че за тия три години ни омръзнахте с глупостите си.

39

Анонимен

преди 4 години

моето правителство,моите министри,моите,моите,моите,в това е целия проблем,тя трябва да е главата, а не ЕС,ех ,властта е сладко нещо за някои хора

38

Анонимен

преди 4 години

Ще ви обясня какъв е ба всички англосаксонци проблема.Проблема им е че се имат за съвършени и че мислят че целия свят трябва да живее по техния начин или да го принудят да го направи.Те с обединението на Европа проблем нямат просто искат вместо европейски да има британски съюз в който да влиза цяла Европа а те да я експлоатират на воля и да правят каквото им душа сака е да ама не става.