Снимка: БТА
fallback

Очаквам безпроблемно изслушване за Мария Габриел, защото тя има опит като еврокомисар през последните три години. Успехът на българския еврокомисар, независимо как се казва и от коя политическа сила е предложен, е успех и за България", коментира Илхан Кючук.

По думите му затова са предложили на колеги си в Страсбург да имат предварителна среща с госпожа Габриел.

"Мария Габриел изложи своите аргументи - какво е постигнала последните три години, изложи своите очаквания, даде повече информация за ресора, който ѝ предстои, всеки един от българските евродепутати имаше възможност да зададе въпроси и да прави коментари", допълни евродепутатът.

По думите му те са осъзнали, че ресорът е важен и ресорът е  ресурсен. 

"Но тук има една важна задача – традиционно има много голяма битка, когато говорим за многогодишната финансова рамка. България има абсолютната необходимост да работи за запазване на сегашното положение в многогодишната финансова рамка за обща селскостопанска политика и за политиката по кохезия", допълни Кючук.

Той каза още, че с новия ресор и с идеята да бъдем напредничава държава, ние трябва да подкрепим усилията на госпожа Габриел да има добър ресурс, с който да изпълнява възложената политика.

"Азбучна истина е, че иначе и най-добрите намерения не могат да се случат. Мисля, че ресорът отразява съвременните тенденции, които стоят пред ЕС и в глобален мащаб - пред света. Този ресор има всички възможности да бъде разгърнат и това задължава госпожа Габриел да бъде добър и отговорен еврокомисар, защото в крайна сметка за нея ще се говори като български еврокомисар", заяви евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

За младежа ,какво да каже,освн първи-чна глупост.В Гоце Делчев,овце кози,пастирчета,потури,няма как да фомиратеза, остроумие- ще пропадне яко мисълДа я питат, за нашите планини зелени иплодородни поля,няколко пъти и готово.

29

Анонимен

преди 4 години

Номинираните за комисари са все "отбор бъбривци" и ще си изпеят заучените фрази. От другата страна "избраните" ще се правят на критични. Трябва да си тотален *** (имахме една), за да възмутиш аудиторията и да не минеш изслушването! Марчето е способна да постигне всеки от двата възможни резултата. Да се надяваме, че няма пак да ни е срам!

28

Продължение

преди 4 години

Синът ми беше ученик 2017-та година в 134-то СОУ - освен на Рош-ашана по друго време мед не са им давали в училище.

fallback