30

Анонимен

преди 4 години

За младежа ,какво да каже,освн първи-чна глупост.В Гоце Делчев,овце кози,пастирчета,потури,няма как да фомиратеза, остроумие- ще пропадне яко мисълДа я питат, за нашите планини зелени иплодородни поля,няколко пъти и готово.

29

Анонимен

преди 4 години

Номинираните за комисари са все "отбор бъбривци" и ще си изпеят заучените фрази. От другата страна "избраните" ще се правят на критични. Трябва да си тотален *** (имахме една), за да възмутиш аудиторията и да не минеш изслушването! Марчето е способна да постигне всеки от двата възможни резултата. Да се надяваме, че няма пак да ни е срам!

28

Продължение

преди 4 години

Синът ми беше ученик 2017-та година в 134-то СОУ - освен на Рош-ашана по друго време мед не са им давали в училище.

27

Анонимен

преди 4 години

Още с избирането си започна да говори, че се дължало на "постигнатите резултати".Какво е постигнала Мария Габриел, че не ми е ясно? Или поне кажете какво стана с кампанията й "Медена закуска"? Освен разходки по училищата с пчелари през 2017-та, нещо друго "постигна" ли?

26

Слав Караславов

преди 4 години

".....ние трябва да подкрепим усилията на госпожа Габриел да има добър ресурс, с който да изпълнява възложената политика." Какво ще рече "Ние"? Аз не виждам кой от моите съселяни с какво може да подкрепи тази , вече натрупала толкова опит и постигнала такива успехи, бъдеща (и досегашна) комисарка?

25

ай сиктир

преди 4 години

Добре де тя рибата още е морето обаче вече бият тъпана, че нещо си щяло да бъде успешно или всичко е проформа и резултата е предварително съгласуван с големите началници.

24

анонимен

преди 4 години

АМА КВО ША Я СЛУШАТ? ??ША ПЕЯ ЛИ ИЛИ ША ТАНЦУВА ТАЯ? ?

23

Анонимен

преди 4 години

MARO MAROOOOOOOO

22

Анонимен

преди 4 години

дано заплатката й стигне да се подложи на козметично премахване на 2-3 прешленчета от вратлето, че се фане да мета гюбеци да се непрекърши като глухарче

21

FAKE NEWS

преди 4 години

Следващия копиран Фейк нюз Текст от интернет , никой не цепи басма на насила християнизирана България 866 г. от Византия , ето защо Фолксваген отиде в Турция

20

Чавдар Михов

преди 4 години

Дано да е по-успешно от това на Румяна Желева! Не че тая не е същата куха лейка.

19

Анонимен

преди 4 години

Е,за някои хора ще е мн успешно ,как каза Баце - милиарди има в тоя ресор.нови къщи за гости/за ученици , софтуери фирми, - Алоуу Милиарди !вече са наточили "проектите" и фирмитеАбе каква е тая Алчност Бе ?

18

Анонимен

преди 4 години

И кво ш *** сгрее мене тва ?

17

Анонимен

преди 4 години

Какво успешно за България бе, мен ме е срам от тая жена, че представя българите някъде по света! Натрапена от никой не знае кой точно! Никой нормален българин не я харесва, всички се срамуваме от нея, подмятат ни я от пост на пост, само и само да продължава да си взима заплатката. За толкова месеци, даже години, какво точно полезно е направила? Нещо ръководител ще кажат някои хора от нейната пяртия. Много вожд, малко индианец е станало! Не останаха работещи хора, всеки иска само шеф да е.

16

Анонимен

преди 4 години

не усещате как ви ПОДМЯТАТ подметките,нали?!

15

Анонимен

преди 4 години

"Илхан Кючук"...?!?!?!Тоя пък кой и от къде го измъкна?

14

Анонимен

преди 4 години

темата на статията е за Мурия Гаргамел,а видеото...-вижте го сами...Та за какво става въпрос?!

13

Анонимен

преди 4 години

Специално за Марчето местя.

12

Butaforia

преди 4 години

То госпожата трудно може да говори и излъчва тъпота от километри, а щели да а изслишват. Речите са и литания по шаблон, а красноречието и речнка и са близки до тези на ***. Или по-скоро на папагал-латерна по комунистически образец. То цялото ЕС е и то едно такова недоразумение, свърталище на послушни и подкупни бездарници. Пародия! Да живей световната диктатура на капитала и нейните лакеи наречени елит!

11

Анонимен

преди 4 години

Накратко казано:Това си Европейски парламентарен контрол, което си е напълно нормална и стандартна процедура.