Снимка: Reuters
fallback

Рискът на Великобритания да напусне структурите на Европейския съюз без споразумение „остава много реален". Това предупреди председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, предава AFP, цитирана от "Фокус".

Oще по темата

„Рискът от сценарий без сделка остава много реален. Това може би ще бъде изборът на Обединеното кралство, но в никакъв случай на Европейския съюз", подчерта Юнкер пред Европейския парламент в Страсбург два дни след срещата си сбританския премиер Борис Джонсън в Люксембург.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

А сега сериозно

преди 4 години

За да се случи Брексит са виновни бюрократите от ЕС. Британия, която е една от основоположниците на ЕС колко пъти през годините предлагаше ЕС да се реформира и стане нормален съюз на държави?! Дори след Брексит без сделка, Британия ще се оправи много бързо. Който си мисли че след това, ЕС няма да подпише нормални търговски споразумения с Британия, е безумец. Целта на ЕС сега е на всяка цена, да им пробута лоша сделка, та други държави да не я последват. Брексит без сделка е най-доброто.

14

Скептик

преди 4 години

Англия е била и преди ЕС. Колко лошо щяло да стане. А ми сключете си митническите споразумения, ДДС споразуменията, личните карти и пр. Това е работа за 1 седмица преподписване на стари договори. Другото са празни приказки.

13

Анонимен

преди 4 години

Биджи иска да торпилира немскатаикономика,която и без това е под водатаОчаква оттам да дойде навеждането и да си реши всички проблеми.В кашата очаква паунда да скочи и да кажечао на европата,тъпата.

fallback