15

А сега сериозно

преди 4 години

За да се случи Брексит са виновни бюрократите от ЕС. Британия, която е една от основоположниците на ЕС колко пъти през годините предлагаше ЕС да се реформира и стане нормален съюз на държави?! Дори след Брексит без сделка, Британия ще се оправи много бързо. Който си мисли че след това, ЕС няма да подпише нормални търговски споразумения с Британия, е безумец. Целта на ЕС сега е на всяка цена, да им пробута лоша сделка, та други държави да не я последват. Брексит без сделка е най-доброто.

14

Скептик

преди 4 години

Англия е била и преди ЕС. Колко лошо щяло да стане. А ми сключете си митническите споразумения, ДДС споразуменията, личните карти и пр. Това е работа за 1 седмица преподписване на стари договори. Другото са празни приказки.

13

Анонимен

преди 4 години

Биджи иска да торпилира немскатаикономика,която и без това е под водатаОчаква оттам да дойде навеждането и да си реши всички проблеми.В кашата очаква паунда да скочи и да кажечао на европата,тъпата.

12

Анонимен

преди 4 години

До 3"Защо не обяснихте на плюшената играчка Борис Джонсън, че ще му сложите 25 процента мита след 31 октоври" - защото той го знае. Освен това знае че подобно нещо действа и в двете посоки. Дори в момента има огромен натиск от страна на европейски компании такова нещо да не се случва. Германския автомобилен сектор например ще пострада, а от там и подкрепата за Меркел. Аман от *** дето си мислят че знаят повече от другите

11

Анонимен

преди 4 години

Пусни ни в Шенген, другарю Жан! Искаме да станем 28-*** република на Европейския съюз. Колко пъти нашите управници трябва да молят за това? Пак не ни искат, както не ни искаха за 16 република на Съветския съюз.

10

Анонимен

преди 4 години

добре че е ЕУ да се стегне малко държавата инак щяхме съвсем да изчезнем

9

До 6

преди 4 години

И за Борис джонсън ли ЕС е виновен на англичаните?Как пък все този ЕС ви е виновен?Ама..когато дава пари...мълчите като зад....и

8

АНТИ

преди 4 години

Само нашите ..... се съгласяват на еврейските "сделки" на ЕС !

7

Анонимен

преди 4 години

Брюкселските бюрократи можеха да приключат с англичаните още на 12 април.Сега лудото Боре ще им бие дузпата!

6

Анонимен

преди 4 години

Пуста европейска толерантност оставихте банда английски непрокопсаници да лъжат и заблуждават британците, че Брекзит ще им донесе благоденствие, радост и щастие. Не похарчихте и едно евро да разясните на простите англичани какво реално ги чака след Брекзита. Чак сега се сетихте, че не е добро и за двете страни.

5

Анонимен

преди 4 години

Бай Ставре,на всички им писна но на чиновниците няма да им писне тази заигравка щото покрай нея нали симулират дейност за огромни заплати!Като свърши трябва да се чудят и да си измислят нова игра!

4

Анонимен

преди 4 години

Тоз папардак да си пие ишиаса и да не се обажда.

3

Анонимен

преди 4 години

Защо не обяснихте на плюшената играчка Борис Джонсън, че ще му сложите 25 процента мита след 31 октоври, белким се освести какво е тръгнал да прави. Той заблуждава десетки години англичаните, че ще са на голяма далавера като излезнат от ЕС.

2

Бай Ставри

преди 4 години

Айде да се махат, на всички им писна от тази сапунка. Станаха за посмешище.

1

Анонимен

преди 4 години

Европияницата като какъв се изказва?Не че ме интересува но нали на неговото място е Фондер ***!