Снимка: Reuters
fallback

Канцлерът на Германия Ангела Меркел подкрепи мирно решение на кризата между САЩ и Иран, съобщава германският национален ежедневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Oще по темата

Иран се закани - ще отговори твърдо на заплахите от САЩ

От нейна гледна точка трябва да има политическо решение, каза политикът на ХДС. Въпросът със сигурност ще играе роля и в срещата на върха на Г-20 следващата седмица в Осака, Япония, поне в двустранните разговори, предаде БНТ.

Предисторията на новото напрежение е свалянето на американски разузнавателен дрон от страна на Иран, припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Присмехулник

преди 4 години

защо цензурата на дойче веле трие следният коментар. моля, обосновете се с цитати от нарушени закони!по този въпрос мнението на меркел е толкова значим фактор, колкото и мнението и цензурата на всеки сороски *** по форумите... :-)))

17

Анонимен

преди 4 години

И аз съм за мирно въоръжаване на Иран с ядрено оръжие.

16

Анонимен

преди 4 години

До VДа напомня, че Бретън-Уудското споразумение все още е в сила. Напомням и факта, че такива споразумения се отменят само след война. Голяма война, която доминиращата държава трябва да загуби, за да се откаже от привилегията да определя основните правила в световните финанси и търговия.

fallback