18

Присмехулник

преди 4 години

защо цензурата на дойче веле трие следният коментар. моля, обосновете се с цитати от нарушени закони!по този въпрос мнението на меркел е толкова значим фактор, колкото и мнението и цензурата на всеки сороски *** по форумите... :-)))

17

Анонимен

преди 4 години

И аз съм за мирно въоръжаване на Иран с ядрено оръжие.

16

Анонимен

преди 4 години

До VДа напомня, че Бретън-Уудското споразумение все още е в сила. Напомням и факта, че такива споразумения се отменят само след война. Голяма война, която доминиращата държава трябва да загуби, за да се откаже от привилегията да определя основните правила в световните финанси и търговия.

15

Анонимен

преди 4 години

Тази жена Меркел от както е канцлер на Германия крепи мира с всичко включително и с миграцията, когато си отиде ще си отиде и ЕС и работещите в ЕС и всички в изостаналата България ще има глад и мизерия в изолираната корумпирана без икономика България, тогава ще се молите да работите и живейте в Западна Европа но ще си блъскате главите в стените.

14

Анонимен

преди 4 години

До VАми то това им е силата на американците, долара и Холивуд.Винаги съм твърдял, че Холивуд им спечели студената война...

13

Анонимен

преди 4 години

Където не е възможно военно решение, в краен случай се прави мирно решение.

12

V

преди 4 години

Трябва да се измисли нов начин за международна търговия като се избягват доларовите плащания ;) Европа има най голям интерес от това ,ама професорите й и математиците и са такива само на хартия .Ако трябва да се свърши работа ги няма ,,КАДРИТЕ,, А кадри за държавни ясли и информационно обслужване колкото щеш .Ако не се ползва долара за международни сделки американците сами ще клекнат ,а Саудитите направо ще се разпаднат на племена .

11

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорПърво, тук всеки *** се кичи с титлиВторо, Тръмп е отменил заповедта си за удари срещу Иран по една проста причина - генералите му не искат да удрят. Грешката щеше да е ако бяха ударили, защото на сутринта щяха да се събудят с поне един самолетоносач по-малко.За войната с Ирак се готвиха половин година и струпаха там 700 000 войници. Днес в региона нямат дори 20 000. Само абсолютен ... може да дращи такива коментари.

10

Професор

преди 4 години

До 10Това е изключително расистки коментар. Сигурно си комунист путинопитек.

9

Анонимен

преди 4 години

Професоре,Проблема е, че ръцете, които идват, не са работни. Ако е само за броя свободни ръце, и ние имаме поне милион чифта. Ама не работят. И на запад като идат, оттам се чудят как да ни ги върнат. За лекари и и женери и сега има начини да дойдат от цял свят и да работят в Европа. Не те не си хвърлят паспортите и не минават границите през горите и реките. Масовия случай са ***, които могат само да работят с оная си работа. Друга работа не искат и за друга и не ставт.

8

Анонимен

преди 4 години

Бабичката е васал на господарите си от САЩ, а път те от своя страна са васали на Изреал така, че нищо не зависи от нея.

7

Минаващ

преди 4 години

Тука определено няма да дойдат щото то ние и икономика нямаме.Но виж във Франс и Германия ще отидат.

6

jimmy

преди 4 години

да се скара на шефовете си бабето че не спазват международните правила

5

Анонимен

преди 4 години

Меркелица има мъдростта на ***.

4

пенсионер

преди 4 години

Тази на Снимката не мога да я Гледам. за това ли Баща ми умря във Втората Световна Война?!

3

Професор

преди 4 години

Храбрите американски войници ще установят демокрация в Иран. Тръмп направи голяма грешка като се отказа от военна операция. Това ще доведе до нови 2 милиона бежанци от Афганистан. Веднага 400 хиляди ще поемат към Турция. Разклатената турска икономика няма да издържи и те ще поемат към Европа и това ще допринесе за още евтина работна ръка за Ес включително и за нашата страна.

2

Анонимен

преди 4 години

Дано да започне конфликт, който да прерастне в ТСВ. Време е!

1

"Мирно" в

преди 4 години

.,.американците бомбардират, иранците кротко понасят ударите, може би?