Снимка: Reuters
fallback

Принц Хари изрази недоволството си, след като кралицата забрани на съпругата му, херцогинята на Съсекс, да използва някои от бижутата от кралската колекция, съобщиха Dailymail.

Източник в двореца сподели, че Меган няма да има достъп до определени безценни бижута, принадлежали на принцеса Даяна, докато за Кейт няма такова условие.

С това действие кралицата изразява недоволството си от „изискващото поведение“ на Меган, което проличавало още преди сватбата с принц Хари. Източници ставали свидетели на това самият принц да казва на персонала „Каквото поиска Меган, го получава.“

Oще по темата
Меган вече няколко пъти изразила желание да носи от кралските тиари на официални вечери, но била разубеждавана от свекара си, принц Чарлс, който й казвал, че е неподходящо и още не била наясно с етикета.

Подобна драматична развръзка е имало и още по време на сватбата на Меган и Хари. Тиарата, която актрисата поискала за сватбата си, била отказана. Кралицата казала на принц Хари „Меган не може да има каквото поиска. Ще носи тиарата, която й е дадена.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 5 години

бабушкерата още ги командори, нищо че я чакат всеки момент да ритне камбаната. до последно ще им вгорчи живота, а после синът й ще ги довърши с глупостите си и камилата си

51

Анонимен

преди 5 години

тия седнали да делят бижутата, докато народът им се чуди какво да прави с Брекзит. няма такава пародия. нищо ново под слънцето - управляващите живеят в друга паралелна реалност, обикновенния човек да се оправя кой как намери за добре.

50

Shark

преди 5 години

Естествено че няма да носи каквото си поиска. Тя как си я мислеше тази работа, че като се омъжи за принца и ще прави каквото и дойде на ума ли? И изобщо не може да се сравнява с Кейт. За произхода и да не говорим, макар че в случая е най-важен. Хари постъпи като безотговорно хлапе, какъвто всъщност е. Добре беше да разбере, че когато си принц не можеш да правиш каквото си искаш, или както казват обикновените хора, не може и онова в онова и душата в рая.

fallback