52

Анонимен

преди 5 години

бабушкерата още ги командори, нищо че я чакат всеки момент да ритне камбаната. до последно ще им вгорчи живота, а после синът й ще ги довърши с глупостите си и камилата си

51

Анонимен

преди 5 години

тия седнали да делят бижутата, докато народът им се чуди какво да прави с Брекзит. няма такава пародия. нищо ново под слънцето - управляващите живеят в друга паралелна реалност, обикновенния човек да се оправя кой как намери за добре.

50

Shark

преди 5 години

Естествено че няма да носи каквото си поиска. Тя как си я мислеше тази работа, че като се омъжи за принца и ще прави каквото и дойде на ума ли? И изобщо не може да се сравнява с Кейт. За произхода и да не говорим, макар че в случая е най-важен. Хари постъпи като безотговорно хлапе, какъвто всъщност е. Добре беше да разбере, че когато си принц не можеш да правиш каквото си искаш, или както казват обикновените хора, не може и онова в онова и душата в рая.

49

Киро Кюмюря

преди 5 години

шъ са гръмна!

48

:)

преди 5 години

Долу ръцете от бижутата, да не стане некоя непредвидена катастрофа

47

Един човек

преди 5 години

Това, че Меган е нагла и амбициозна американска ***, е видно и за слепите. Впрочем, това безпардонно и изискващо поведение е типично за расата й. А Хари е типичният завистлив "втори син" в Кралско семейство, който не може да преглътне това, че не е на мястото на брат си.

46

AUT

преди 5 години

Меган и Хари са страхотна двойка !!!! БРАВО !!! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА ВИ. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ !!!!!

45

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Голяма работа , като и забранила кралицата да носи кралски бижута !!!!!!! Че тя Меган си има лични и също много скъпи бижута. Така , че и това ще може да преглътне в името на любимият и Хари.А с най-скъпото и ценно бижу ще се сдобият и двамата в най-старата скоро време.( Babys)

44

7777

преди 5 години

Всеки е красив за себе си

43

ХХХХХ

преди 5 години

Кейт и Меган са красиви жени !!! Всички коментари против Меган и Хари са от българска завис. Този народ техният БОЙКО ги озлоби така !!! Нямат културен израз тук а само арогантност, злоба и завис . Е какво да се очаква от една такава бедна и проста държава !!!

42

Анонимен

преди 5 години

Оставете жената на мира , каква е тая българска завис ? Това вече не прилича на нищо !!!! Погледнете първо в себе си и тогава се издухвайте !!!!

41

Съпрайз

преди 5 години

Чакам да роди китайче хахаха

40

Анонимен

преди 5 години

Горката Кралица Елизабет Втора! Дано Кралското семейство да се отърве от този ПОЗОР -тази тъмнокожа не.г.ъ.р.ка Меган. Меган нито е хубава, нито е умна, нито е с добро образование и доър произход; тя няма никаква аристократичност и благородство.Кейт трябва да слуша много Кралицата, ако иска да стане някой ден Кралица на Англия. Надявам се Уилям и Кейт да станат крал и кралица на Англия, защото английският народ има нужда от БЕЛИ крале и кралици, а НЕ от тъмнокожи и мулатчета!

39

Анонимен

преди 5 години

Горката Кралица Елизабет Втора! Дано Кралското семейство да се отърве от този ПОЗОР -тази тъмнокожа не.г.ъ.р.ка Меган. Меган нито е хубава, нито е умна, нито е с добро образование и доър произход; тя няма никаква аристократичност и благородство.Кейт трябва да слуша много Кралицата, ако иска да стане някой ден Кралица на Англия. Надявам сеУлиам и Кейт да станат крал и кралица на Англия, защото английският народ има нужда от БЕЛИ крале и кралици, а НЕ от тъмнокожи и мулатчета!

38

Агент от МИ6

преди 5 години

Уф, нямам време един коментар да напиша в Днес.бг, покъсват ни от работа. Кралицата е заповядала всички налични агенти да и представят сценарии за инцидент. По възможност тежък инцидент ...... Някой много , ама много е ядосал бабката . Не сме били толкова заети откакто работихме по случая с Даяна . Не е добре.

37

Невеж Джурналист

преди 5 години

Тиара = Диадема, ама откъде да знае Габриеле Джавкова????

36

Да

преди 5 години

Тая па искала...Казах и пак ще кажа: не е била случайна традицията аристократите да се сродяват само с аристократи.Да бъдат такива е не само до богатството, а и възпитанието и етикета, който спазват.Ама тя, Мегито, отде да ги знае тези работи.

35

Хан Крум

преди 5 години

Както се казва - пази боже сляпо да прогледа. Та така и тази златотърсачка. Ингилизите си вкараха таралеж в гащите със тази мулатка. Ама хак да им е. Пожелавам им следващият им крал да е черен. Мислех, че Хари е единствения нормален в това извратено семейство ама и той си е типичен ингилиз . Му, ха, ха

34

Nightborn

преди 5 години

Четвърта новина, относно кралското семейство за днес. Новина, без никакво значение за БГ народа, освен ако не сме колония на англия!

33

Анонимен

преди 5 години

Вероятно в очите на англичаните тази Меган изглежда като ***. И двете са влезли случайно в общество към което не само, че не принадлежат, но и не могат и не искат да се нагодят.