Снимка: traffic.od.ua
fallback

Общ преглед
Кризата в Украйна се отразява на пътническия транспорт. В два от най-големите градове в страната – Одеса и Харков, започнаха да заменят прозорците на градските си автобуси и маршрутки с дървени плоскости, съобщава traffic.od.ua
Oще по темата


"Нововъведенията" събудиха множество негативни коментари в социалните мрежи.

Според украинската медия тази замяна не може да гарантира безопасността на пътниците, което е притеснителен факт. "Дървените автобуси" започнали да се движат из градските пътища от края на месец декември миналата година.

Обяснението за нелепо изглеждащите автобуси е просто – няма пари, налице е кризисна ситуация с обслужването в градския транспорт на морския град Одеса. Подменят се само най-нужните части в автобусите, но ако ремонтът превиши 300 долара, то возилото се изоставя в гаражите, чакайки „по-добри“ времена, коментират от traffic.od.ua.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от рускоплатеният сайт Днес,БГ, да ви покажат мизерията на алкохолиците? Никога! Руските *** си знаят добре урока, иначе aut от хранилката. Украйна ще се оправи и то скоро, украинците живеят много по-добре от ушанките и са по-работливи. МИЗЕРИЯТА е бъдещето за Империята на злото!

33

Ами

преди 5 години

Либерализма и неокапитализма до това водят - криза, мизерия и ликвидиране на местното население чрез здравен и икономически геноцид.Демокрацията уби и прогони от родината ни 2 милиона българи - почти 1/4 от населението на страната.В Украйна, на 46 млн население, жертвите през следващите 20 години сигурно ще са около 10 млн.Тепърва ги чакат поредица от жестоки кризи.

32

Анонимен

преди 5 години

Окрайна просперира, подкрепена от европейските си партньори : )))Уж в Масква зле, а то в Окрайна десет пъти по-зле...

fallback