34

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от рускоплатеният сайт Днес,БГ, да ви покажат мизерията на алкохолиците? Никога! Руските *** си знаят добре урока, иначе aut от хранилката. Украйна ще се оправи и то скоро, украинците живеят много по-добре от ушанките и са по-работливи. МИЗЕРИЯТА е бъдещето за Империята на злото!

33

Ами

преди 5 години

Либерализма и неокапитализма до това водят - криза, мизерия и ликвидиране на местното население чрез здравен и икономически геноцид.Демокрацията уби и прогони от родината ни 2 милиона българи - почти 1/4 от населението на страната.В Украйна, на 46 млн население, жертвите през следващите 20 години сигурно ще са около 10 млн.Тепърва ги чакат поредица от жестоки кризи.

32

Анонимен

преди 5 години

Окрайна просперира, подкрепена от европейските си партньори : )))Уж в Масква зле, а то в Окрайна десет пъти по-зле...

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 35През 1954-та година когато СССР отстъпват Крим на Украйна референдум не е имало.До тогава Крим не е бил част от Украйна.През 1992- Крим обявява автономия ,но украйнците не я признават.25 год. по-късно украйнците решават че вече не са бивши съюзници с Русия а фанатични националисти наследници на елитните SS.Руснаците вече не им бяха братя а окупатори и смъртни врагове.И руснаците пратиха мироопазваща мисия на полуострова.Местните им се радваха-пращаха си децата да играят с войницит

30

АнонимеН

преди 5 години

БКП РУСИЯ Е ОФИЦИАЛНО МЪРТВА СЧИТАНО ОТ 2015-ТА ГОДИНА КОГАТО САЩ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ЗАЛИЧИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ЗА ТОВА, ЧЕ ПРИСЪЕДИНИХА КРИМ НАПЪЛНО НЕЗАКОННО!КРИМ МОЖЕ ДА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА НО НИКОГА НЕ МОЖЕ БКП РУСИЯ ДА ПРИСЪЕДИНИ КРИМ КЪМ НЕЯ ТОВА Е ПОДПИСАЛА БКП РУСИЯ 1994-ТА !САЩ Е ПОДПИСАЛ 1994-ТА , ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА УКРАЙНА ОТ КРАЖБИ НА ЗЕМЯ ОТ СТРАНА НА БКП РУСИЯ НО НЕ ГО ИЗПЪЛНИ!

29

АнонимеН

преди 5 години

БКП РУСИЯ СЪСИПА И ОКРАДЕ ТАЗИ СТРАНА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО А САЩ НЕ ГИ ЗАЩИТИХА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ПОДПИСАЛИ 1994-ТА, ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВАТ ОТ БКП РУСИЯ!

28

Анонимен

преди 5 години

Безмислената война води до мизерия.Ама те в Украйна нещата са доста диви,например в техният парламент почти всяка седмица има ръкопашни боеве между депутатите.Сериозно се бият понякога ползват части от мебелировката.Преди бяха по-нормални ама сега са яко издивяли.Например местната полиция арестува и млати некви от "Десен Сектор".Ония ги заплашиха че ще им превземат бронетранспортьорът и ще взривят районното.А уж са от един отбор.

27

Съвет

преди 5 години

Те да благодарят, че все още имат автобуси, защото както е тръгнало съветниците им зад океана може да подшушнат на Потрошенко, че и градски транспорт не им трябва. Както ги посъветваха, че руски въглища и газ не им трябват, злато не има трябва и т.н. Изкупиха им газопреносната система, защото и тя не им трябва.

26

муспи

преди 5 години

И България иска, но изсраел е затруднен, защото няма гори? Ще се преодолее като българите доствят собствен дървен материал, но ще е безсмислено да го пращат в изсраел, когато може да се направи на шпертплати в български дървопреработващи коорпорации. Остава въпроса за заплащането, и исраел ще изтегли приличен заем от МВФ, което за племе владеещо всички Фондове в света и въобще всичко в което мърдат пари е изгъзица, а България ще започне без отлагане погасяването му.

25

Анонимен

преди 5 години

За украинците и това е много, бегом пеша,гл уп ац и.

24

Щерю

преди 5 години

То и така се вижда - през предното стъкло...

23

Анонимен

преди 5 години

Тези са взели пример от БДЖ. Там счупените прозорци ги лепят с лепенки сместо да се сменят.

22

Искам

преди 5 години

Нека онзи, който говори за чисти и топли автобуси се повози по някоя междуградска линия в Делиормана, Северозапада или Югоизтока пък след това да говори за постиженията на демокрацията.

21

Кой

преди 5 години

Виждал съм и съм чувал израза "в дупката кръпка , а в кръпката дупка".

20

който каквото

преди 5 години

Урките скачаха като маймунки - сега ги ги возят като oвц е.и газта им е с европейски цени!Мечтите се сбъдват!

19

Шоу

преди 5 години

А какви влакове имаме. Японците сигурно ги възприемат като влакчета на ужасите. Това е защото ни управляват крадливи гербери.

18

Кой

преди 5 години

Дъски вместо стъкла може и да няма, но дупки по пътищата имаме да наръсиме цяла Европа. В София има ли дупки?

17

Анонимен

преди 5 години

Ако живееш в София изобщо не се замисляш че има хора дето живеят и по провинцията - факт! И си мислиш че държават е пътя от апартамента до работата и няколко хипермаркета и още няколко мола!

16

Анонимен

преди 5 години

До .."Щастието и спокойствието на обикновенния човек, е задължение преди всичко на обикновенния човек. ..постига се с труд и желание."Ако не си забравил така ни учеха и през времето на "гадните комунисти".Какво се е променило тогава?

15

Анонимен

преди 5 години

До До 13"Ами написах, но не откривам нищо. Вие нали имате лични наблюдения, защо не ги споделите?!"В топлия градски автобус ти секна интернета ли що ли?Е пиши:София - Бърдарски геран