Снимка: Архив, Reuters
fallback

Британски вестници публикуваха снимки, на които се вижда как 97-годишният принц принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, шофира без предпазен колан, два дни след като остана невредим при пътнотранспортно произшествие, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Oще по темата

Полицията е в течение за снимките и "ще даде подходящи съвети на водача", съобщи неин говорител.

"Такава е стандартната ни реакция, когато до знанието ни стигнат снимки, показващи такъв тип нарушение", обясни той.

Принц Филип остана невредим след пътен инцидент, станал в четвъртък близо да частната кралска резиденция Сандрингам в Норфолк, където с Елизабет прекарват голяма част от зимата. Той се блъсна с друга кола, в която са пътували две жени и деветмесечно бебе, и се преобърна. Водачката на другия автомобил е с контузено коляно, спътничката й със счупена китка, а бебето е невредимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

JJIvanov Invasion 19

преди 5 години

UK полицията ползва исключително тежко вредни сини скенери които увреждат обемно трайно големи региони.Наблюдения над група такива автомобили доказа че тежко въоръжена вражеска армада ползва скенерите за пробиви в пространството . наблюдения показват че ползват черни и тъмни холограми за следене на трилиони цели /бойни кораби зад МАрс визираме..

14

Invasion 2019

преди 5 години

Нашественици провеждащи проникващи нападения над сушата/Сирия Либия Украйна следят много интензивно БАВНИ ЦЕЛИ вкл ВЕЛОСИПЕДИСТИ И ПЕШЕХОДЦИ С включени бели високо вредни скенери вкл инсталирани вместо фарове и прожектори на главите на пешеходците.Същества привързани с хологрaмни оръжия за велосипедисти и пешеходци стрелят с облъчване срещу преминаващи вкл в автомобили облъчвнаията са проникващи трайно увреждащаи..Експерти да ползват техника за класифициране и разпознаване на налични и нови

13

JJIvanov tests

преди 5 години

Всички автомобили с тежко вредни бели скенери вкл led,xenon,halogen i laser в UK се следят от извънземни сателити като исключително вредни..Следящите системи се виждат добре отпред на автомобилите като белезникав облак. В повечето от тях може д а видите ясно видими същества като духове опитващи се да убият водачите и пътниците на опасно увреждащи земята и въздуха хора.У нас подобни са описани като тн сива 4ума преди години..

fallback