15

JJIvanov Invasion 19

преди 5 години

UK полицията ползва исключително тежко вредни сини скенери които увреждат обемно трайно големи региони.Наблюдения над група такива автомобили доказа че тежко въоръжена вражеска армада ползва скенерите за пробиви в пространството . наблюдения показват че ползват черни и тъмни холограми за следене на трилиони цели /бойни кораби зад МАрс визираме..

14

Invasion 2019

преди 5 години

Нашественици провеждащи проникващи нападения над сушата/Сирия Либия Украйна следят много интензивно БАВНИ ЦЕЛИ вкл ВЕЛОСИПЕДИСТИ И ПЕШЕХОДЦИ С включени бели високо вредни скенери вкл инсталирани вместо фарове и прожектори на главите на пешеходците.Същества привързани с хологрaмни оръжия за велосипедисти и пешеходци стрелят с облъчване срещу преминаващи вкл в автомобили облъчвнаията са проникващи трайно увреждащаи..Експерти да ползват техника за класифициране и разпознаване на налични и нови

13

JJIvanov tests

преди 5 години

Всички автомобили с тежко вредни бели скенери вкл led,xenon,halogen i laser в UK се следят от извънземни сателити като исключително вредни..Следящите системи се виждат добре отпред на автомобилите като белезникав облак. В повечето от тях може д а видите ясно видими същества като духове опитващи се да убият водачите и пътниците на опасно увреждащи земята и въздуха хора.У нас подобни са описани като тн сива 4ума преди години..

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТой няма книжка и паспорт бре! Кралицата също няма. Няма и как да има, такива са законите на ТЯХНОТО Кралство!

11

Анонимен

преди 5 години

Крале и принцове има и в Норвегия,Швеция,Дания,Испания,Холандия...У нас като управляват мутри и селянки по-добре ли е?!

10

Анонимен

преди 5 години

До всички конспиратори : бащата на сегашната Кралица и също крал на Великобритания умира на 56 години от рак.

9

1

преди 5 години

нека им на поданиците на тези използвачи и пиявици, даже им е малко,и да ги изпотрепят по пътищата пак ще им целуват кралските ***, изгнила нация да си взимат брекзита или както си го кръстиха, да си обират крушите.

8

Анонимен

преди 5 години

Изкукуригалник!

7

Милен

преди 5 години

Този дъртьо докога ще шофира?Толкова са прости англичаните.Оставят се да ги управляват "принцове".Какви принцове в 21 век?

6

Анонимен

преди 5 години

Абе ядат нещо тези кралски особи. Туку така не се става на 100 г и да караш кола.

5

Анонимен

преди 5 години

За малко да убие бебе и млади хора и продължава да шофира.....няма ли да му вземат книжката на този кралски дърт пръдлююю...Не. Могат да правят каквото си искат. Тези особи по закон не могат да бъдат съдени и дори разпитвани против волята им, включително за предумишлено убийство. Кралицата по закон може да отнема и разполага не само с имуществото на поданниците си, но и с... децата им. Не си го измислям. Те не само са над закона, те СА законът там. И са страшно подценявани.

4

Ханко

преди 5 години

Уникална държава, уникален монарх...англетата са наиграни отдавна, трагедията им е че не го съзнават още...ще гръмна шампанско на 29 март, честито на всички сънародници взели британски паспорти!

3

АнонимеН

преди 5 години

УБИЕЦА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА!!!!АГЕНТА ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ УБИЛ ДАЯНА СИ ПРИЗНА ВЪВ ВИДЕО ПРЕДИ ДА УМРЕ, ЧЕ МУ Е ПОРЪЧАНО ОТ ПРИНЦ ФИЛИП, ЗАЩОТО ДАЯНА БИЛА БРЕМЕННА И ТОВА ГО ВБЕСИЛО!

2

Анонимен

преди 5 години

За малко да убие бебе и млади хора и продължава да шофира.....няма ли да му вземат книжката на този кралски дърт пръдлююю

1

Анонимен

преди 5 години

Дъртак!