Снимка: Reuters, архив
fallback

Европейският парламент ще продължи работата си до края на седмицата, въпреки нападението в Страсбург, съобщи председателят на ЕП Антонио Таяни, като изрази своята болка заради жертвите на терористичния акт.

Oще по темата

Той увери, че парламентът няма да бъде уплашен от терористични или криминални атаки.

"Ние ще победим тероризма и онези, които искат да атакуват нашия начин на живот. Европейският парламент продължава да работи", написа Таяни във Facebook.

"Ще продължим да работим и да даваме отпор срещу тероризма и насилието, черпейки сила от свободата и демокрацията", написа още председателят на ЕП.

Снощи в Страсбург беше задействан протоколът за извънредни ситуации - забрана за влизане и излизане от сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Скептик

преди 5 години

Тез *** направо ще ги изкарат герои. Ами да се прибират по родните си места и толкоз.

18

V

преди 5 години

Аве тез германски недоносчета ,евросъюзите няма ли да ги разпускат вече ??? Това винаги е била германска политика насочена срещу някой ;) Европейските съюзи винаги са обслужвали германските интереси ;)

17

Само Волен ще ви...

преди 5 години

обясни.Нека изберем нашия голям политик и го пратим на яслата за изхранване. Той ще обясни къде се връща "Бумеранга на злото", ще разкрие че това 'нападение" си е забъркано от ЕП, а жертвите неизбежни.С какво прилича това нападение с подпалването на Райхстага - работа вътрешна, за която винят радикали и почва за поредна касапница срещу тез, що са против ЕС. Те пък се навъдиха доста...АнатемаПредсмъртното потрепване на ЕС е плашещо-като заклано добиче-пазете се да не ви ритне в агонията си!

fallback