19

Скептик

преди 5 години

Тез *** направо ще ги изкарат герои. Ами да се прибират по родните си места и толкоз.

18

V

преди 5 години

Аве тез германски недоносчета ,евросъюзите няма ли да ги разпускат вече ??? Това винаги е била германска политика насочена срещу някой ;) Европейските съюзи винаги са обслужвали германските интереси ;)

17

Само Волен ще ви...

преди 5 години

обясни.Нека изберем нашия голям политик и го пратим на яслата за изхранване. Той ще обясни къде се връща "Бумеранга на злото", ще разкрие че това 'нападение" си е забъркано от ЕП, а жертвите неизбежни.С какво прилича това нападение с подпалването на Райхстага - работа вътрешна, за която винят радикали и почва за поредна касапница срещу тез, що са против ЕС. Те пък се навъдиха доста...АнатемаПредсмъртното потрепване на ЕС е плашещо-като заклано добиче-пазете се да не ви ритне в агонията си!

16

Анонимен

преди 5 години

Изглежда, че брадите в Европа станаха модерни покрай ислямистите. Вече европейците имат по-дълги бради от тях и нямало да си променят начина на живот. Даже по-дълги бради щели да си пуснат и дори по една чълма щели да си сложат. Истината е, че си отглеждат лоши кучета за борба с Русия, но те понякога хапят господаря си.

15

ЕСССР

преди 5 години

ЕП продължава работата по приемане пакта на ООН и узаконяване на тероризъма, когато нещата утихнат и заловят терористите ще излязат на манифетация под строй да покажат, че не ги е страх а наокоо ще има милиционери.

14

Анонимен

преди 5 години

НАИВНИК , ПУСНИ БАРЕКАТА ПО УЛИЦИТЕ С ТАЗИ БРАДА ДА ИЗПЛАШИ ТЕРОРИСТИТЕ

13

Анонимен

преди 5 години

Те убиват, а ти пак размахваш меченце и повтаряш: "не ни е страх"! Не за това сте там! Там сте, за да осигурите спокойствие и бъдеще на хората, а не да ги утешавате след поредния разстрел! А всъщност, знаем, че много, ама много ви е страх!

12

Анонимен

преди 5 години

Победата е сигурна - гейовете винаги побеждават, ако не се отдават, което пак си е победа за тях.

11

Либерал

преди 5 години

Браво на г-н Таяни! Невероятен човек! Каква смелост и решителност демонстрира в толкова тежка ситуация! Гордея се от нашите евролидери! Никога не бива да показваме страх пред тероризма! Исляма не е наш враг!

10

Анонимен

преди 5 години

Защо има парламент в Страсбург? В Брюксел е пълно с чиновници, в Страсбург също? Защо е необходимо това?

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя като коледен базар ли се отъждествява.Те поканиха милиони ***,дадоха им гражданство а сега се притесняват.Ми те са им съучастници защо се притесняват?

8

преди 5 години

Уважаеми евродепутати, атаката не е срещу вас. Тя е срещу обикновенните хора

7

Анонимен

преди 5 години

"Ще продължим да работим и да даваме отпор срещу тероризма и насилието, черпейки сила от свободата и демокрацията"И почвам да бегам бате!

6

Анонимен

преди 5 години

"Ние ще победим тероризма и онези, които искат да атакуват нашия начин на живот. Европейският парламент продължава да работи".............Боже, как преди 30 години, когато слушахме такива ОЩИ И НИЩО-НЕЗНАЧЕЩИ ДУМИ, как тогава Господи не ни тресна с нещо по главата за да ни дойде акъла и на правиме такива СБЪРКАНИ СТЪПКИ!!?? ес-чето....отан-чето......били съюзи на "богати", които щели да ни "помагат и пазят"!!!! Боже, Боже, Боже........те на това му викам ЛИЦЕМЕРИЕ И НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА ВЕКА!!

5

Анонимен

преди 5 години

700 абсолютно безполезни еврохрантутници.

4

Анонимен

преди 5 години

И да работят и да не работят все тая. Освен разходи друго не произвеждат.

3

безумно смел

преди 5 години

Колко атомни подводници те пазят бе,еврoцървyл!?

2

Анонимен

преди 5 години

измислете още 5 конвенции и 3 пакта и после ОЛЕЛЕ МАЛЕЛЕ....

1

Анонимен

преди 5 години

*** търтеии не се плашат и много безстрашни го дават :-)Ама си имат бронирани коли и армия от въоръжени пазачи!С това мислене европа е на умирачка!