fallback

След приключване на българското европредседателство, анализите и оценките е ред и на хората да дадат своето мнение за свършената работа на правителството през последните 6 месеца.

България пое председателството на Съвета на ЕС 6 месеца по-рано, заради BREXIT. През този София се превърна в център на Европа, а НДК във втори дом за европейските лидери.

Успешно ли беше обаче българското председателство? Според Огнян Златев - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, това е така. Гражданите обаче не поставят отлична оценка, да ги чуем в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 5 години

с корупционните полици в затовра де бяат всеки ден по един двама а тия по кафета и по мацки се уядат това лие европредцедателството а да ви попитам вас докато баце не земе мерки нема да го избирам другия пак и ко не ги махне тия само срам берем на 15 години избягал отиде до левски на разходка е слезнал от втория етаж а тия лентяи по кафета с 1000 лева и отгоре баце зимаи мерки ние да не земем на изборите гласували сме не да спят

63

моето мнение

преди 5 години

го изказа проф.Атанас Семов вчера при сутрешното си гостуването при Хекемян . Главното е Бойко Борисов да го чуе и най-вече да вземе мерки иначе го чака раздяла с властта.поздрави

62

Генчо

преди 5 години

Аз специално разбрах - реклама на правителството и всяка втора дума ЗАПАДНИ БАЛКАНИ.

fallback