64

Анонимен

преди 5 години

с корупционните полици в затовра де бяат всеки ден по един двама а тия по кафета и по мацки се уядат това лие европредцедателството а да ви попитам вас докато баце не земе мерки нема да го избирам другия пак и ко не ги махне тия само срам берем на 15 години избягал отиде до левски на разходка е слезнал от втория етаж а тия лентяи по кафета с 1000 лева и отгоре баце зимаи мерки ние да не земем на изборите гласували сме не да спят

63

моето мнение

преди 5 години

го изказа проф.Атанас Семов вчера при сутрешното си гостуването при Хекемян . Главното е Бойко Борисов да го чуе и най-вече да вземе мерки иначе го чака раздяла с властта.поздрави

62

Генчо

преди 5 години

Аз специално разбрах - реклама на правителството и всяка втора дума ЗАПАДНИ БАЛКАНИ.

61

А ДА!

преди 5 години

КАЗАХА ЧЕ СА ИМ ПЛАЩАЛИ НА ДЕН ПО 520 ЛЕВА ИЛИ 6 ПО 520 КОЛКО СА ЧЕ НЕЩО СЪМ ЗЛЕ СЪС СМЕТКИТЕ....КОЛКО ДУШИ В Б-Я ПОЛУЧАВАТ ПО ТОЛКОВА ПЕНСИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ???

60

пейо

преди 5 години

всички участници видяха чантите ментета от капалъчарши на дебелото евролили

59

Анонимен

преди 5 години

Следващата страна, която сега пое европредседателството - Австрия, която е една цивилизована и богата страна, съвсем тихо и скромно си встъпи в задълженията - без фанфари, без пищни тържества и патриотично самохвалство. Сигурно няма да похарчи и половината от парите, които най - бедната страна в Европа пръсна от бюджета си, за да се хареса на делегатите. Няма по - раболепно същество от българина. А Европа ни се смее.

58

Анонимен

преди 5 години

Разбрахме, че европредседателството е ,една голяма нула ! Сиреч ,,От нищо правим нещо и веем знамена ,,

57

Анонимен

преди 5 години

председателството, че председателството! Кой знае к'во! То, поне Нинова да беше председател, че да нахъси сички, а то само демукрация нек'ва! Хубаво беше при Тошо, к'ви председателства имаше само...

56

ОСТАВКАТА 3

преди 5 години

Шест месеца яли,пили и се веселили - за 5 пари работа не свършили!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

55

ПроСоТо

преди 5 години

абе вий майтапите ли са?!Прословутото "Председателство" е РУТИННО,ЦИКЛИЧНО събитие !..НИТО Е "ПРИВИЛЕГИЯ",нито някаква..."награда"!!!!!!!!!!!!Лично аз,като гражданин на Републиката единствено разбрах,че Тиквата са скъса да си прави круизи по света по време на това.."председателство"..Но така и не разбрах колко ни струваше то,колко пара са "усвои" и къде потъна?!

54

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко Тиквата...утепа една година премиерстване с...европредседателството.С какво ще утепа следващата година,ако още е на...власт,не знам.

53

Анонимен

преди 5 години

Ядоха, пиха и се веселиха! А народа пак е на тепиха. Ама на, от родоглупци толкова!

52

Анонимен

преди 5 години

Видя се че сме истински европеици и сме достоини за по нататашно развитие

51

Анонимен

преди 5 години

вън от нато и ес;ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРЯ

50

и защо

преди 5 години

трябва да усещат нещо,в другите страни като поемат европредседателството хора усещат ли нещо,защо само богоизбраните,самозабравили се българи трябва да усетят нещо,те и без друго си живеят като богове,безгрижно и охолно

49

Анонимен

преди 5 години

Председателството отмина, герберугите остават.

48

доBURZUM

преди 5 години

Грешиш Сърбия ясно го каза в ЕС да но в НАТО не те им отнеха Косово напълниха ги с обеднен уран не си бил в Сърбия и говорил с обикновените хора.Правителството ясно каза и Австрия са в ЕС но неса в НАТО и не само те от ЕС са така има още.

47

Анонимен

преди 5 години

Идеята на председателството не е държавата председател да се "облажи", а да се покаже, че в този съюз всички са равни. Сега, че не е така е факт, но нека не изкривяване идеята на цялото събитие.

46

Burzum

преди 5 години

И Сърбия също влиза в НАТО и ЕС. Въпрос на време...

45

Анонимен

преди 5 години

Задачата беше да набутат Македония в Алианса. Другото е семки за канарчета.