Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Малийският имигрант, който се превърна в герой във Франция, получи официално разрешение за пребиваване в страната, което е първа стъпка към френско гражданство. Мамуду Гасама придоби прозвището "човекът-паяк", след като се покатери по фасадата на сграда, за да спаси 4-годишно момченце, съобщава Bulgaria ON AIR.

Малиецът Мамуду Гасама получи документ, узаконяващ пребиваването му във Франция. Това е първият етап от придобиване на френско гражданство, обещано от президента Еманюел Макрон.
Oще по темата


22-годишният мъж подписа 10-месечен договор за работа като доброволец в пожарната в Париж. Вчера Мамуду Гасама лично се срещна с президента Еманюел Макрон в Елисейския дворец. Държавният глава го поздрави за изключителната смелост.

Гасама рискува живота си, за да спаси 4-годишно дете, което висеше от 4 етаж на сграда. С тази геройска постъпка малиецът си спечели прозвището човекът-паяк от 18 район.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

La France

преди 5 години

Vive la France! Най-великата и най-значимата страна от времето на Рим насам.

28

Анонимен

преди 5 години

За хора живеещи поколения наред по дърветата не е проблем да се покатерят до четвъртият етаж.За африканеца това е детска игра.Гражданството също не е проблем.както англичаните обичат индийци и пакистанци и ги считат за свои,така французите обичат тунизийци,мароканци и африканци.

27

nina

преди 5 години

#27От Ню Йорк Таймс-детето,на 4 години е оставено само в къщи,докато баща му отива до магазина.майката е била извън града.Бащата е подведен под отговорност и ще бъде съден.

fallback