29

La France

преди 5 години

Vive la France! Най-великата и най-значимата страна от времето на Рим насам.

28

Анонимен

преди 5 години

За хора живеещи поколения наред по дърветата не е проблем да се покатерят до четвъртият етаж.За африканеца това е детска игра.Гражданството също не е проблем.както англичаните обичат индийци и пакистанци и ги считат за свои,така французите обичат тунизийци,мароканци и африканци.

27

nina

преди 5 години

#27От Ню Йорк Таймс-детето,на 4 години е оставено само в къщи,докато баща му отива до магазина.майката е била извън града.Бащата е подведен под отговорност и ще бъде съден.

26

Анонимен

преди 5 години

И нищо за семейството на детето и защо то виси от фасадата на сграда.За това МЪЛЧАНИЕ.И поради това хората си мислят за постановка.Защото се е случвало и се случва.

25

nina

преди 5 години

Интересно,освен футбол,тенис,явно има и много специалисти по героизъм тук.Само да попитам критиците на момчето от видеото-колко чужди деца сте спасили,рискувайки живота си?Просто от любопитство питам? ;)

24

подсказва ни нещо

преди 5 години

На това показно,има скрита,замисъл

23

петко вай-вода

преди 5 години

Като гледа,това е една голяма уйду-рма.

22

Факт!

преди 5 години

До ninaНе се сърди па ти *** некой те е завел да покатериш на някоя стена и вече се вживяваш до такава степен че тука некви маймуни ни ги навираш в лицето.Да катерят в африка дървета бол и ти там с маймунеците на едно еволюционно ниво сте скок подскок.

21

nina

преди 5 години

#22 Факт!Коментарът ти е толкова ограничен и лишен от смисъл,че просто не виждам какво друго да ти кажа освен да си останеш със здраве там,където си.Лек ден.

20

Факт!

преди 5 години

До ninaЯсно и ти си катерачка кат Проданов Петров и други герои.Сериозно помисли си за Африка там щи хареса а и в България нямаме нужда от самоубиици!

19

nina

преди 5 години

#20 Факт!Аз обичам катеренето,хоби ми е и мога да ти кажа,че определено не е лесно :)Човекът рискува живота си без да се замисли за едно дете.Можеше да стои долу и да вика като останалите.Така че откъде е няма никакво значение,това беше абслолютна саможертва.Разбира се винаги ще има комплексари,които да пишат глупости и да нападат другите без причина.Казва се комплекс за малоценност. ;)

18

Факт!

преди 5 години

До ninaНина а бе що се хабиш взимай самолета и беж към Африка там всички са такива бая деца ще им направиш!

17

nina

преди 5 години

Мисля,че човекът си заслужи наградата,а и не вярвам,че е очаквал да бъде толкова голяма.Той реагира изключително бързо,рискува собствения си живот за да спаси непознато дете.Видяхте каква голяма тълпа се беше събрала долу,но само викаха,никой друг не си и помисли да предприеме такова катерене.Похвално,че са му дали работа в пожарната,има качества да реагира бързо и е безстрашен.

16

Факт!

преди 5 години

Че воекът го е спасил е така но друг е въпроса че френското гражданство не струва вече дори и хартията на която е напечатано.Във всяка държава щяха да му дадат орден за заслуги държавни отличия ама гражданство да раздаваш ей така показва че вече френското не струва нищо.

15

nina

преди 5 години

Ами не,ако изгледате видеото внимателно,ще видите че съседът когато излиза на съседния балкон на този с детето,малиецът е вече на 3тия етаж.Не е постановка,и детето можеше да падне и да се убие на место.Можеше съседът да успee да спаси детето,можеше и да не успee. Факт е,че Гасама успя да се покатери толкова бързо и да хване детето,евала!

14

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО БЕ НАГЛАСЕНО, КАК ДЕТЕТО Е СТИГНАЛО ДО ТАМ И Е ДОСТА СИЛНО ДА СЕ ДЪРЖИ ЗА ПАРАПЕТА ТОЛКОВА ВРЕМЕ. А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ МЪЖ ДО ДЕТЕТО СТОИ И НЕ ГО ХВАЩА ДОРИ ЗА РЪКАТА. ИСКА ИМ СЕ НА ФРАНЦУЗИТЕ ДА ПОКАЖАТ НА СВЕТА КОЛКО СА ДОБРИ АФРИКАНСКИТЕ ЕМИГРАНТИ. АКО БЕШЕ БЪЛГАРИН ,НИКОЙ НЯМАШЕ И ДА РАЗБЕРЕ

13

Fck

преди 5 години

Препоръчвам да се гледа видео в Ютуб с име "Париж вече не е това ,което беше". И честно да ви кажа нека им! На колониалистите велики! Ина Англосите и на Франсетата сега е пълно със... :)

12

до 7

преди 5 години

е българин нямаше да се качи... а да вярваш на тази постановка трябва да си много промит мозък, и що пък трябва да му дават гражданство за това което е направил? да получи една усмивка по радиото и толкова

11

Анонимен

преди 5 години

4-годишните не са бебета.

10

Циник

преди 5 години

Колеги представете си го "като индулгенция от папата" .Павиана спасил детето....сега останалите павиани могат да изнасилят 10ина французойки, и да спретнат още 1..2 атентата!