fallback

Общ преглед

Цветна мозайка от 38 хиляди холандски лалета и гроздов зюмбюл с логото на българското председателство ръзцъфна в парка на НДК.

"Специалистите от Холандия и ландшафният архитект се погрижиха логото да разцъфти тази пролет и да зарадва не само гостите на София и участващите във форумите, но и всички софиянци, които се разхождат в парка", отбеляза столичната кметица Йорданка Фандъкова.

"Вече сме в най-красивия сезон за нашия град, когато той показва цялата си прелест на зелен и цветен. Софиянци вече свикнаха през последните години с цветните решения в града, които стават все повече и все по-разнообразни", допълни тя, след като заедно с министър Лиляна Павлова откриха цветната феерия.

Вероятно заради случая, и по-малко вероятно като съвпадение, евроминистърът ни бе в тон с цветното ни лого – в жълто и синьо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

Вместо да хвърлят луди държавни пари за цветя,понеже някой от тях живеел наблизо,и му се искало да гази из цветята като се напие/пак с народни пари/.Да бяха дали поне 100 лева за едно кантарче,и да го сложат на входа на парламента.Та ако не друго,поне да знаем кой по колко килограма тежи,че вижте ги до един,барабар с войводите.

24

Анонимен

преди 6 години

До Абе,Ами, то бива евро-подмазване, бива, ама това да се облечеш в тия цветове си е направо ... Абе това и към СССР, откъдето е майка и на тази, не сме го правили, ейййй, морал, ей, достоинство. Тя си мисли, че така ще си осигури висок европейски пост.

23

Абе,

преди 6 години

Синичко,жълтичко......Отиват и като на свинче - звънче. Догони живото тегло на вижда си. Нали папкат на една маса.

fallback