25

Анонимен

преди 6 години

Вместо да хвърлят луди държавни пари за цветя,понеже някой от тях живеел наблизо,и му се искало да гази из цветята като се напие/пак с народни пари/.Да бяха дали поне 100 лева за едно кантарче,и да го сложат на входа на парламента.Та ако не друго,поне да знаем кой по колко килограма тежи,че вижте ги до един,барабар с войводите.

24

Анонимен

преди 6 години

До Абе,Ами, то бива евро-подмазване, бива, ама това да се облечеш в тия цветове си е направо ... Абе това и към СССР, откъдето е майка и на тази, не сме го правили, ейййй, морал, ей, достоинство. Тя си мисли, че така ще си осигури висок европейски пост.

23

Абе,

преди 6 години

Синичко,жълтичко......Отиват и като на свинче - звънче. Догони живото тегло на вижда си. Нали папкат на една маса.

22

1

преди 6 години

До Анонимен-13,защо децата,ще снимат,другаря физкултурник с калпак народна носия,той е свикнал,да носи калпак.

21

1

преди 6 години

Пак кой ли гербер,спечели,десетки хиляди с с този цветарник,дали е имало обществена поръчка,или на наш другар,се възлага,без поръчка.

20

Анонимен

преди 6 години

До УЧУДЕНСлушай ти, вдъхновен партиецо, пей си дитирамбите и чакай да "спечелиш" поредната оферта, защото не пропускаш партиен събор и лижеш партийни вождови з.ници. Затова си мислиш, че не си "лузър". Напротив, загубил си и чест, и достоинство, а най-вече - съвест и срам. Заел си с лазене и подкупи чуждо място, на умен и творески човек, и сега се биеш в гърдите. Достатъчно те разкрива "възхищението" ти пред грозната, ПРАВОЪГЪЛНА, цветово несъобразна, леха от "холандски специалисти"?!

19

Анонимен

преди 6 години

Крадли. Хипопотамът с луксозните чанти и невзрачната учителка по руски, на която улиците й приличат на тези в Алепо след войната. Нагли и безпардонни крадли.

18

Пир по време на чума

преди 6 години

Холандците дали не са купили някоя чантичка на госпожите по за 6000 евро?

17

ГНУСНО!

преди 6 години

ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ (ВИЖ ДРУГАТА НОВИНА) А ТЕЗИ СЕ РАЗПЛУЛИ КАТО ПИХТИИ.ВСЯКО ЛАЛЕ СТРУВА 5 ХЛЯБА.

16

Анонимен

преди 6 години

Колко мило , като едно малко слонче в цветна градина .Закупена с малко акъл и много народна пара .

15

Анонимен

преди 6 години

Ей, дърти брамтии колко ни струва това лого???

14

1

преди 6 години

УЖАС!

13

д-р Исня

преди 6 години

Да цъфнат на нея и на целата им дружина седемте ями, опрашени от "Хелектораааата" цър и рокфоренясал!

12

Анонимен

преди 6 години

Да бяха снимали там красиви дечица с народни носии поне! Или домакинките на българското председателство не разрешават?

11

УЧУДЕН

преди 6 години

Тва бъгърина само му дай да сумти,да ръси простотии,да си измисля и да прикачва на другите това,което той върши и изповядва?!Трудно се намира нормален,да се зарадва,да сподели нещо позитивно,да види красотата около себе си,а не само да сумти и да вижда пари и там където няма нищо общо материалното с духовното!!А после Бойко ви крив,че говори за качеството на матриала в ***!Нация от червени лузъри,комплексари!

10

Анонимен

преди 6 години

За колко милиона е и това?

9

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах тези селянки какво точно искат да покажат. Че са затворили половин София за да може те като биволици да пасат и тъпчат тревата около НДК.

8

Анонимен

преди 6 години

Не е ли забранено все пак да се газят тревните площи.Народът е ограден с ленти в радиус 2 км около НДК, за да може някакви селски тетки да се ширят и да тъпчат цветята.Това е просто безобразие.

7

Анонимен

преди 6 години

Как няма да цъфне Свинетка, гепачката придължава. Тя и онази, наречена Самоковската оФсъ, са едни от най-големите крадли в България. И как веднага са се надушили!! Честно, нема такава изтърбушена държава като нашата!

6

Анонимен

преди 6 години

Браво, трябва да сме с цветовете на ЕС. Все пак те ни дават парите, а не Бойко и Фандъкова. Последните само ги харчат. При това най-безотговорно.