Снимка: Reuters
fallback

Европейският комисар по разширяването и политиката на добросъседство Йоханес Хан изпрати послание на надежда до шестте страни от Западните Балкани (Сърбия, Македония, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина и Албания), предаде Euobserver.

"Всички тези държави в региона са обградени от страни членки на Съюза", заяви Йоханес Хан.

"Очевидно е, че рано или късно те ще имат възможността да станат членове на Европейския съюз, за да бъдат най-накрая свързани с Европа", убеден е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Да бе да.............амчи нашия народ си знае.......ОТ ОБЕЩАНИЕ КЪЩА СЕ НЕ РАЗТУРА!!!! Давайте с лъжите, (пардон, обещанията)

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Ха-ха-ха.....то като гледам и слушам се чува само мяукането на цветарчетата! Все нещо не ги устройва - ту президента бил такъв-онакъв, народа ***, гражданското общество глупаво.....все те, виждаш ли, "най-умни и красиви"...........Като гледам как се оплетоха като патета в кълчища, още малко и ще се сгромулясат! Да не си мислиш че такива каруцарски изказвания дълго ще държат влага!??? А колкото до 90%....точно тия ще ви изритат на бунището на историята! цветарчета нещастни!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Разбира се , че трябва да е проклет ЕС за другарите от БКП-БСП. Не могат да убиват, крадат и да си правят каквото искат както го правиха след 9.09.1944 г. Браво другари ревете като гладни хиени , това е музика за ушите на 90 % от народа.

fallback