12

Анонимен

преди 6 години

Да бе да.............амчи нашия народ си знае.......ОТ ОБЕЩАНИЕ КЪЩА СЕ НЕ РАЗТУРА!!!! Давайте с лъжите, (пардон, обещанията)

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Ха-ха-ха.....то като гледам и слушам се чува само мяукането на цветарчетата! Все нещо не ги устройва - ту президента бил такъв-онакъв, народа ***, гражданското общество глупаво.....все те, виждаш ли, "най-умни и красиви"...........Като гледам как се оплетоха като патета в кълчища, още малко и ще се сгромулясат! Да не си мислиш че такива каруцарски изказвания дълго ще държат влага!??? А колкото до 90%....точно тия ще ви изритат на бунището на историята! цветарчета нещастни!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Разбира се , че трябва да е проклет ЕС за другарите от БКП-БСП. Не могат да убиват, крадат и да си правят каквото искат както го правиха след 9.09.1944 г. Браво другари ревете като гладни хиени , това е музика за ушите на 90 % от народа.

9

И тия

преди 6 години

С две думи, И на Вас ще ви видим сметката, недейте се плаши :)

8

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно. По-скоро късно... доста късно.

7

Анонимен

преди 6 години

По наше му май беше "трай коньо за зелена трева".

6

Анонимен

преди 6 години

До 3 Населението на Македония е с над 35%мюселмани,албанци,поmazi,турци.,роми-мюселм.-800х.Сърбия10% поmazi,турци,албанци,роми -мюселм.-500х.Черна гора 1/3 албанци,пomazi,роми-мюселм.-200хил.Да кажем добре дошли на 1,5млн. мюселмани вЕс.

5

Анонимен

преди 6 години

"Рано или късно"? Е, все пак е казал нещо, но нищо не е обещал! Те и за Шенген така ....рано или късно.

4

опорна точка

преди 6 години

Всичкото *** - Строй се на баламатума!! Да се внушава:" 1. Не ни трябват западните Балкани в ЕС; 2. Хан е ***"!! Масите трябва да са постоянно в мъгла тролчета изр*** мои!!

3

Анонимен

преди 6 години

За Сърбия, Македония и Черна Гора са добре дошли, обаче ислямистите не.

2

Факт

преди 6 години

Няма никаква причина Западните Балкани да не влязат в ЕС!След като критериите са силно занижени и най-важният е въпросната държава да е послушна на Брюксел-какво пречи?Освен това напълниха Европа с всякакви мю,с.лита,още няколко дребни (мюсулмански)държавици едва ли ще объркат нещо.

1

Анонимен

преди 6 години

Еврейският комисар обяви че тези държави са обградени.