fallback

Издания като "Financial times", "Forbes" и "Politico" я наричат "изгряваща звезда". Едва на 31 години, Ева Майдел е един от най-младите евродепутати в Страсбург.

"Моментът е много важен и исторически за нашата държава. Поемаме главната роля на председателството на Съвета на Европейския съюз за следващите шест месеца. Смятам, че България ще бъде добър балансьор в стремежа си да намира консенсуси и думата, която ще е водеща, ще бъде "единство" във вземането на решения", каза Ева Майдел.

"Независимо какво искаме обаче, ако всички държави, членки на ЕС, не сме обединени от това докъде искаме да достигнем, наистина ще бъде изключително трудно във вземането на каквото и да било решение", смята евродепутатът.

Какво още сподели тя за своите приоритети и тези на българското европредседарелство, вижте в интервюто на Мартина Ганчева от Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

NB!

преди 5 години

Наистина ли *** Майдел е бивша манекенка!? Виж ти!

54

Анонимен

преди 6 години

Що триете коментарите беее смешни админчета ***.и

53

Анонимен

преди 6 години

"Изгряваща звезда: Надеждата в европарламента *** Майдел"Член на ГЕРБ, предполагам вече добихте представа кой дърпа конците и придава тежест на тази "новина".

fallback