55

NB!

преди 5 години

Наистина ли *** Майдел е бивша манекенка!? Виж ти!

54

Анонимен

преди 6 години

Що триете коментарите беее смешни админчета ***.и

53

Анонимен

преди 6 години

"Изгряваща звезда: Надеждата в европарламента *** Майдел"Член на ГЕРБ, предполагам вече добихте представа кой дърпа конците и придава тежест на тази "новина".

52

май

преди 6 години

Изпрати ги тез моми бате работа да вършат, а те се изпожениха и фамилиите си смениха /пак по- добре от пола/ и де е Киро на кирия... сега един лифт не може да пусне...

51

123

преди 6 години

Тази става.... За филми за възрастни. За друго обаче, не.

50

бач Кико

преди 6 години

Евчеее още ли си вярваш бре моме, кви глупости ги дрънкаш пак? Плямпаш нещо ама и ти не знаеш кво. Толкоз години още ли нети дойде акъла в к.ратуната празна? Вземай си тама заплатката и спри дасе излагаш повече, че така както си тръгнала до никъде няма да я докараш, ставаш само за смях и нищо повече!

49

Анонимен

преди 6 години

Това ли е свободата на словото --да ми слагате звездички . От истинатасе страхувате повече от всичко друго .Затова и много лесно ще паднете идълго-дълго ще се влачите .

48

Анонимен

преди 6 години

Български международен *** .Изпратена в Европарламента отбълг . партия и там се омъжва зачужденец , сменя си фамилиятаот паунова на немска и още ни япробутват за български евродепутат .Това е герберска порнография .

47

Анонимен

преди 6 години

Тая конвенция иска да изтрие хилядите години служба на мъжете към жените като техни пазители и на децата им и да каже, че е по важни да е гледат лошите мъже вместо да се насърчават добрите.

46

Анонимен

преди 6 години

поредното г.рбераско недоразумение

45

Анонимен

преди 6 години

Браво на мацката! Deutschland uber alles!

44

муспи

преди 6 години

Тази не е със смевен пол, тя е със сменен вид. Била е Свещенното животно ***, и със серия успешни операции проведени от ливанския хируруг Кардам (не бъркай с центъра на Реал) и екип от марокански доктори, се е получило това на снимката. Соломон Паси като я видял на телевицзията получил непрестанна еякулация, и не могат да го спасят и този Кардам с хората си?! Алах абкар!

43

Анонимен

преди 6 години

Единни и до гроб с партията майка. Незнам защо но ми звучи много познато? Айде пак викайте сега, кой не скача е червен, лика прилика. То затова прехода се повери на същите хора които си бяха и най верни чеда на комунизма. Евреи го създадоха и те ще ни довършат, а бат ви Бойко е само овчица.

42

Ма

преди 6 години

тя димукрацията излезе по-лоша от команизъма бе

41

Анонимен

преди 6 години

Където искат да се впрягат, 2030-та бг ще е 1 град смехономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, до 2025-та малкия и средния бизнес масово предстои да фалира, след това Бойко ще ги храни такива на ромите от гласовете по време на избори.

40

Анонимен

преди 6 години

Момичето е дъщаря на майка си и също така неин, изглежда успешен проект. Майката се казва Зоя Паунова, Изпълнителен директор на "АстраЗенека". Като всяка добра майка използва своето влияние, за да лансира дъщеря си. Първо манекенка, след това "съветник" на евродепутата Илияна Иванова, а сега вече евродепутат, с изгоден брак и още по-изгодна фамилия. Спрягана е за лидер в областа на образованието, което е жалко, защото такова в българия отдавна вече няма.

39

Анонимен

преди 6 години

Мн ме кефи как се фантазират, все едно правят нещо мн смислено, а задкулисно масонските елити си злоупотребяват на поразия с обществените средства, което в деградиращи страни като БГ предстои да доведе до 2030-та да остане един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, вече условията за малкия и средния бизнес са такива, че до 2025-та половината, че и повече, предстои да фалират. После ромите ще пълнят герберския бюджет, електората им.

38

Анонимен

преди 6 години

Жени приели фамилии Майдел и Габриел изобщо не защитават интересите на българите.Те вече са само защитници на брюкселските зелки.

37

Анонимен

преди 6 години

Направо е суперзвезда 200-300 човека я знаят в България в Европа 50-60.

36

Анонимен

преди 6 години

Политици говорещи сладко-сладко са най-лансирани такива като Орбан,Тръмп и Путин само се очернят .