Снимка: Reuters
fallback

Бившият лидер на британската евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж заяви, че победите на Brexit-a и на Доналд Тръмп са само началото на голяма световна революция, съобщи Франс прес.

"През 2016 ние го сторихме!", каза Фараж пред участниците в годишната среща на американските консерватори близо до Вашингтон, малко след пристигането на президента на САЩ на форума.

"Когато следващите поколения учат историята на този период, една година ще изпъкне сред останалите, и това ще бъде 2016", заяви британският политик, който беше един от основните двигатели на кампанията за излизане на Великобритания от ЕС през юни миналата година.

Споменавайки за предстоящите избори в Холандия, Франция, Германия и евентуално в Италия, Фараж изтъкна, че 2016 година е била само "началото на голяма глобална революция, която ще достигне до останалата част на западния свят".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

фърчило

преди 7 години

Дори Путин да плаща е далеч по различно от американците,които плащат на брадати да режат глави и опустошават цели райони !!!

26

МНОГО Е ПРОСТО:

преди 7 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ --КОИТО ИСКАТА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЕС И НАТО ---ИМ СЕ ПЛАЩА БОГАТО ОТ ПУТИН И РУСКОТО КГБ!!РУСИЯ ---ХАРЧИ ЛУДИ ПАРИ , ЗА ДА ПОДКУПВА ЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ!!!КАКВОТО Е ВЪВ БРИТАНИЯ , ...ТОВА Е ВЪВ ФРАНЦИЯ , БЕЛГИЯ , БЪЛГАРИЯ , ГЪРЦИЯ И ....НАВСЯКЪДЕ ПО ЕВРОПА!СПЛОТЕНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА" ----Е ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ПУТИНОВА РУСИЯ!НАПРИМЕР:ФРЕНСКАТА ДЕСНИЦА ----ДИРЕКТНО СИ ПРИЗНА , ЧЕ Е ФИНАНСИРАНА ОТ МОСКВА И ПУТИН!!!!!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17"С огромно нетърпение чакам Ес да се разпадне и да си дойдат над 1 000 000 българи"-------------И ти какво ще спечелиш като "като си дойдат над 1 000 000 българи"? Безработицата ще се увеличи, приходите от вън ще спрат и ти ще цъфнеш и ще завържеш.

fallback