27

фърчило

преди 7 години

Дори Путин да плаща е далеч по различно от американците,които плащат на брадати да режат глави и опустошават цели райони !!!

26

МНОГО Е ПРОСТО:

преди 7 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ --КОИТО ИСКАТА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЕС И НАТО ---ИМ СЕ ПЛАЩА БОГАТО ОТ ПУТИН И РУСКОТО КГБ!!РУСИЯ ---ХАРЧИ ЛУДИ ПАРИ , ЗА ДА ПОДКУПВА ЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ!!!КАКВОТО Е ВЪВ БРИТАНИЯ , ...ТОВА Е ВЪВ ФРАНЦИЯ , БЕЛГИЯ , БЪЛГАРИЯ , ГЪРЦИЯ И ....НАВСЯКЪДЕ ПО ЕВРОПА!СПЛОТЕНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА" ----Е ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ПУТИНОВА РУСИЯ!НАПРИМЕР:ФРЕНСКАТА ДЕСНИЦА ----ДИРЕКТНО СИ ПРИЗНА , ЧЕ Е ФИНАНСИРАНА ОТ МОСКВА И ПУТИН!!!!!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17"С огромно нетърпение чакам Ес да се разпадне и да си дойдат над 1 000 000 българи"-------------И ти какво ще спечелиш като "като си дойдат над 1 000 000 българи"? Безработицата ще се увеличи, приходите от вън ще спрат и ти ще цъфнеш и ще завържеш.

24

Шоп

преди 7 години

Малоум_ник.

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя е на много кофти коз. Да сменя дилъра веднага...

22

Анонимен

преди 7 години

Много некомпетентни говорят по тея форуми. Повечето са изявени нескопосани хора. Чакали ЕС да им направи заплатата 1500евро, да им вкара в затвора мутрите....ЕС си е мн хубав, не сте хубави вие с смачканите мозъци от СССР. Целият ви свят е изкривен. Нямате план за България, нямате способности да работите по големи проекти, нямате визия за аледващоте 30-40 год....просто сте едни безгласници. По цял ден плямпащи едно и също. Проблема на ЕС е от такива като вас дето чакат все някой да ги оправи...

21

СМЯХ

преди 7 години

Фараж е близнак на Сидеров .Не мога да проумея как Сидеров е кандидат на ДОСТ ???

20

юбералес

преди 7 години

До АнонименВ Германия мюсюлманите са 3.5% от населението, в Русия са 7%, в България са 13%. Но Германия е мюсюлманска.

19

Анонимен

преди 7 години

Голямата революция е в защита на останките на цивилизацията от варварите.

18

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ПРИКАЗКИ!!!!!!ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СТЕ СИ СЪБРАЛИ ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СТЕ НАПУСНАЛИ ЕС , ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ТОЯГАТА!

17

Анонимен

преди 7 години

ЕС ги рекетират за пари и не могат да се откъснат.

16

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е виновен.Виновни са лидерите и,които ще бъдат подменени.

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНеслучайно Великобритания напусна, а България загуби независимост от ЕС като 27 колония.---------------------И кога е напуснала, че не ми е ясно :D Те още не са започнали преговори за излизане, ама давай да тролиме за рубли

14

Анонимен

преди 7 години

Неслучайно Великобритания напусна, а България загуби независимост от ЕС като 27 колония.

13

Анонимен

преди 7 години

С огромно нетърпение чакам Ес да се разпадне и да си дойдат над 1 000 000 българи да спрат най-после италианците и др. жребчета да ни е*ът жените омръзна ми да гледам по улиците малцинствата и тук там българи стига вече с този интернационал стига!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Велик става човек с добрите си дела и пример. Да нападнеш най братската си държава и да и откъснеш част от земята - НЯМА НИЩО ВЕЛИКО. Това ще остане поредното черно петно върху русия. Цял век вече русия се кара със всички и седи срещу всички. Срещу Целия християнски свят - това отново НЕ Е ВЕЛИКО.

11

naleg

преди 7 години

Държа да кажа, че това го изрекох преди него. Нужна е нова световна революция и след това започва всичко отначало. Неравенството е голямо. Правилата ги няма а и не се спазват!

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя клоун само с лъжата, че 30 милиона българи и румънци годишно ще им имигрират в държавите ли ще я прави тази революция?

9

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да говори за теб в учебниците! Там говорят за създатели,не за съсипници.ЕС е най-великия съюз правен някога в историята. Нормално е да дразни мн хора и на запад и на изток. Истината е че мангашиите бягат в ЕС и искат там. Това е поксзва ясно успеха на Европа.

8

УМЕН

преди 7 години

Василев, ***, за щастие Путин не е *** колкото теб и любимите ти агенти от ЦРУ, за да играе по английската сввирка. Запиши си някъде че правилата на този свят ги определя той, и го прочитай всеки път преди да решиш да напишеш поредния си безмозъчен коментар.