Снимка: архив, Reuters
fallback

Българин беше осъден на една година затвор във Франция, защото принуждавал съпругата си да проституира, пише френският в. "Юнион".

Двойката живеела в микробус в къмпинг в Атиши, в департамента Оаз. Всеки ден без неделя мъжът откарвал микробуса със съпругата си до национален път номер 31 край Фим. Там жената предлагала разнородни сексуални услуги срещу заплащане и успяла да спечели 30 000 евро. На ден тя печелела между 200 и 500 евро. Работното й време било от 11 до 18 часа шест дни в седмица.

По данни на Централното бюро за борба с трафика на хора във Франция има между 8000 и 9000 български проститутки, посочва изданието. Пак по данни на бюрото в повечето случаи проститутката е принуждавана от съпруга си да предоставя платени сексуални услуги, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Oxy

преди 10 години

Когато има негативни коментари във връзка с българския етнос се трият веднага, а малцинствата могат да се хулят и обиждат свободно(4,6,7,8,10,11,13,14,16,18). Както винаги българите са "по-равни"! Всички са равни, но някои са по-равни от другите. Ето това показва лицето ви, българи. А то е изкривено от злоба и омраза.

20

Анонимен

преди 10 години

Браво ще прославят България .......

19

Realist

преди 10 години

Eto kade e badeshteto na BG vav Francia s nad 8 000 mladi predstavitelki.

fallback