Снимка: Reuters
fallback

Хеликоптер на италианската армия се разби северено от Рим. Двама души загинаха в катастрофата, сред които и един генерал, предаде Франс прес.

Според агенция АНСА една от жертвите е 57-годишният Джанджакомо Калигарис, който е бил командир на бригадата за въздушни операции към италианските сухопътни сили и който е участвал в мисии в Афганистан, Чад, Либия и Хаити. Втората жертва е италиански полковник, пише БТА.

Според първите данни самолетът е изчезнал от радарите към 11,30 ч. по Гринуич. Предполага се, че машината се е приближила прекалено много до далекопроводи с високо напрежение и накрая перките са се заклещили между електрическите кабели.

Енергийната компания ЕНЕЛ съобщи за прекъсване на тока взоната на катастрофата, станала близо до град Витербо, където има армейски тренировъчен център.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

sokrat62

преди 10 години

До Анонименсамо това ли, щото не разбрах вертолет или самолет е катастрофирал " самолетът изчезнал от радарите" пък "хеликоптер се разбил" явно и ПВО то на италианците е пияно или журналята са пушили в *** хашиш

1

Анонимен

преди 10 години

машината се е приближила прекалено много до далекопроводи с високо напрежение и накрая перките са се заклещили между електрическите кабели. ВЕЛИКО!!! ГРАНДИОЗЕН БИСЕР!!!Забележете ЗАКЛЕЩИЛИ!!! Тея са не ХЕРОИН !!!! и не само ами --- И НАКРАЯ....Е за това си заслужава да се чете тоя сайт.

fallback