Найджъл Фараж Снимка: архив, Reuters
fallback

Новият ход на британския министър-председател Дейвид Камерън по отношение на миграцията представлява "просто празни приказки от един празноглав премиер, който отново показва, че презира избирателите", пише лидерът на Британската партия на независимостта (БПН) Найджъл Фараж в статия във в. "Дейли експрес".

Oще по темата
След като петицията на "Дейли експрес" по въпроса за миграцията на българи и румънци вече е подкрепена от над 150 000 души, явно беше време правителството на Камерън да предприеме твърди действия, за да посрещне "тревогите на хората" и все по-голямата заплаха от БПН, казва Фараж.

Той добавя, че със статията на премиера, публикувана в сряда във в. "Файненшъл таймс", управляващите са се опитали да направят точно това.

Според Фараж подходът на британското правителство за овладяване на имиграцията "ще бъде пълен провал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност днес в Англия не са влезли 100 нелегално пресичащи границата "бежанци" без паспорти и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мюсюлмани! Докато ние всеки божи ден си получаваме "порцията"!!! Ако нещата не се озаптят, за година само ще имаме 110 000!!! Няма държава, която да издържи на такова чудо! Подложени сме на агресивна насилствена ислямизация! Готви ни се к.р капан!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Romite ne ocelqvat v chujbina , vrashtat se po sobstveno jelanie s bezplaten samoleten bilet , po rodnite si mesta s sabrani drehi ot konteinerite ! Za tova da sprat tiq s iliozite si za vlast !

20

Анонимен

преди 10 години

Значи петицията е подкрепена от 0,2% от населението на Великобритания (150х от 62м)... Аз ако бях на мястото на Фарадж щеше да ме е срам да обявявам такава шокираща липса на подкрепа.

fallback